اتهامات قاتل الهه حسین نژاد از نظر معاون وزیر دادگستری معاون رئیس جمهور: میزان خشونت علیه زنان ۳۰ برابر مردان است / لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان حضور خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد در پلیس آگاهی فاتب / پدر الهه: درخواست اشد مجازات دارم + فیلم سگ گردانی در یزد ممنوع شد دستگیری ۱۱ نفر از اعضای شرکت هرمی رگبار و وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم؛ آلودگی شدید هوای هویزه آغاز انتخاب رشته دانشجو معلمان از امروز/اعلام جزئیات انتخاب رشته اعلام اسامی محصولات آرایشی ناخن غیر مجاز وجود ۶۰ ساختمان پرخطر در تهران / نجات ۳۱ هزار نفر توسط آتش‌نشانان پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها

برگزاری آزمون جامع دانش حرفه­‌ای معلمان طرح خرید خدمات+ جزئیات

رئیس مرکز برنامه‌­ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش اطلاعیه ای پیرامون برنامه سنجش صلاحیت و توسعه شایستگی حرفه‌ای منابع انسانی (معلمان) صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 08
کد خبر: ۸۷۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر سلیمان زاده در اطلاعیه ای خطاب به مدیران کل آموزش و پرورش استان ها در هفته دوم اردیبهشت ماه جاری، اعلام کرد که پیرو بخشنامه ۱۴۰/۲۸ مورخ ۱۷ شهریور ۹۹ و براساس مصوبه شورای راهبری برنامه سنجش صلاحیت و توسعه شایستگی وزارت متبوع در هشتم اردیبهشت ۹۹ مقرر شد که به دلیل همپوشانی برنامه سنجش صلاحیت با برنامه جامع ارتقای توانمندی و مهارت آموزی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی، نتایج آزمون و ارزیابی دوره مهارت آموزی دانشگاه مورد پذیرش است و نیروهای حق­‌التدریس آزاد از شمول این برنامه خارج می­‌شوند.

 

همچنین آزمون جامع دانش حرفه­‌ای نیروهای طرح خرید خدمات در تاریخ دوم خرداد ۱۴۰۰ برگزار و برنامه سنجش صلاحیت آنان با استفاده از پنج ابزار (ارزیابی از تدریس، مدیریت اداره کلاس، پوشه کار، خود ارزیابی و ارزیابی مافوق) با برنامه‌­ریزی اداره کل آموزش و پرورش استان از تاریخ ۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ خرداد ماه انجام می­‌شود.

 

نیروهای خرید خدمات که امتیازات بالاتری در آزمون کسب کنند برابر قوانین و مقررات در تعیین مبالغ قرارداد سال آینده آنها مدنظر قرار خواهد گرفت و قراردادشان برای سال آتی تمدید و ادامه خدمت خواهند داشت. در ضمن افرادی که نمره کمتر از حد نصاب را کسب کنند، یک نوبت فرصت دیگر برای شرکت در آزمون مجدد را خواهند داشت و در صورت عدم موفقیت، استمرار خدمت آنها مجاز نخواهد بود.

 

در این اطلاعیه همچنین اشاره شده است که دوره‌­های مربوط به توسعه شایستگی (دوره ۳۰ ساعت متمرکز ستادی و۴۰ ساعت اختصاصی دبیرخانه­‌های کشوری) تا نیمه شهریور ماه تکرار و برای نیروهای رسمی و پیمانی گواهینامه ضمن خدمت صادر می‌شود و سایر نیروها پس از استخدام، گواهینامه ضمن خدمت دریافت خواهند کرد.

 

استان­‌های کشور می­‌توانند تا سقف پنج درصد از گروه معلمان داوطلب اعم از رسمی، پیمانی و غیر رسمی را به شکل داوطلبانه در برنامه ارزیابی از شایستگی با استفاده از سه ابزار ( ارزیابی ازتدریس، مدیریت اداره کلاس و پوشه کار ) شرکت داده و نتایج آنان را به شکل مستند به عنوان یکی از مولفه‌­های ارزیابی برای طرح رتبه­‌بندی معلمان نگهداری کنند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار