نوری المالکی: حشد شعبی منحل نخواهد شد معاون ترامپ: به مذاکره با ایران ادامه خواهیم داد پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان پیام دادند سفر نتانیاهو به واشنگتن با هدف تخریب مسیر مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد

اختلافات مقامات صهیونیستی بالا گرفت

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در پی تشدید درگیری‌ها میان فلسطینان و صهیونیست‌ها و حملات مستمر موشکی گروه‌های مقاومت، به نخست وزیر اسرائیل تاخت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، با ادامه حملات راکتی و موشکی گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی، «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» به بنیامین نتانیاهو تاخت و گفت که نخست وزیر اسرائیل موجودیت اسرائیلی‌ها را به خطر انداخته است.

 

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی به نتانیاهو گفت که «تو موجودیت ما را به خطر انداختی، ما را به حال خود رها کن».

 

از سوی دیگر، «یائیر لاپید» رهبر حزب «یش عتید» نیز گفته که آنچه در خیابان‌های اسرائیل شاهد آن هستیم، خطری وجودی وتهدیدی جدی برای ماست.

 

از طرفی، «بنی گانتس» وزیر جنگ کنونی رژیم صهیونیستی دیروز ضمن هشدار درباره وقوع جنگ داخلی، از مسئولان محلی رژیم خواست تا برای برقراری هر چه زودتر آتش بس کمک کنند.

 

این درحالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنان اصرار دارد که باید حملات اسرائیل به غزه تشدید شود.

 

این اختلافات میان مقامات صهیونیست در حالی بالا گرفته که گروه‌های فلسطینی با انواع موشک‌های خود، مناطق مختلف اراضی اشغالی از جمله تل آویو را هدف قرار دادند که این مساله نگرانی رژیم صهیونیستی را برانگیخت.

 

رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که از زمان آغاز تجاوزات این رژیم به نوار غزه، تاکنون بیش از 1600 موشک از سمت غزه به شهر‌ها و شهرک‌های اسرائیلی شلیک شده است./ تسنیم

 

ارسال نظر