روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

جزئیات شب تلخ عروس و داماد شیرازی+ عکس

رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز، از نجات جان عروس و داماد شیرازی توسط آتش‌نشانان که با یک گاردریل برخورد کرده بودند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز، از نجات جان عروس و داماد شیرازی توسط آتش‌نشانان که با یک گاردریل برخورد کرده بودند، خبر داد.

 

محمدهادی قانع گفت: ساعت ۲۰ پنجشنبه شب در پی تماس رانندگان عبوری با سامانه ۱۲۵ مبنی بر برخورد شدید یک خودرو سواری تویوتا حامل عروس و داماد با گاردریل، ستاد فرماندهی آتش نشانی شیراز بی درنگ نیرو‌های عملیات ایستگاه ۸ و گروه امداد و نجات جاده‌ای را به محل حادثه در گویم اعزام کرد.


به نقل از آتش نشانی شیراز، قانع افزود: پس از بررسی‌های اولیه مشخص شد یک دستگاه خودروی کمری که متاسفانه حامل عروس و داماد جوان بود به علت نامعلوم با گاردریل حاشیه خیابان برخورد کرده و بر اثر این حادثه، زن و مرد جوان به شدت دچار مصدومیت شده و داخل خودرو گیر کرده بودند.

 

رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز ادامه داد: شدت این حادثه به حدی بود که گاردریل از میان خودرو عبور کرده بود.

 

قانع همچنین با اشاره به حساسیت این حادثه و تلاش تیم امدادی برای نجات جان مصدومان بیان کرد: آتش نشانان پس از ایمن سازی کامل محل حادثه و ایجاد ترافیک مصنوعی توسط خودرو‌های آتش نشانی بلافاصله به دو گروه تقسیم شدند و گروه اول به وسیله تجهیزات ویژه نجات در کمترین زمان ممکن مصدومان را از خودرو خارج کرده و تحویل عوامل اورژانس دادند و گروه دوم نیز همزمان با قطع جریان برق و جلوگیری از نشت بنزین از آتش سوزی احتمالی خودرو جلوگیری کردند.



او خاطرنشان کرد: آتش نشانان پس از ایمن سازی کامل محل حادثه و تحویل محل به عوامل انتظامی و پلیس راهور، به ماموریت خود پایان دادند.

 

جزئیات شب تلخ عروس و داماد شیرازی+ عکس

 

به گفته رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز، عروس و داماد جوان که دچار این سانحه شده بودند توسط تیم اورژانس سریعا به بیمارستان منتقل شدند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده