ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم

رد خبر استقرار نظامیان حماس در برج الجلاء

رد خبر استقرار نظامیان حماس در برج الجلاء مالک ساختمان الجلاء در نوار غزه که توسط رژیم صهیونیستی بمباران شد، ادعای این رژیم درباره حضور اعضای گروه فلسطینی حماس در این ساختمان را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 16
کد خبر: ۸۸۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر «جواد مهدی» مالک ساختمان «الجلاء» در نوار غزه که روز گذشته توسط بمباران رژیم صهیونیستی تخریب شد، ادعاهای این رژیم را تکذیب کرد.

 

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «الجزیره»، مالک این ساختمان که دفاتر الجزیره و خبرگزاری «آسوشیتد پرس» در آن مستقر بودند گفت، صهونیست‌ها مدرکی ندارند که نشان دهد گروه حماس در این ساختمان حضور داشته است.

 

جواد مهدی گفت: «به غیر از مستأجرین، چند دفتر وکالت و مهندسی و برخی رسانه‌ها از جمله الجزیره و آسوشیتد پرس هیچکس دیگری در آنجا حضور نداشته است».

 

منابع فلسطینی، عصر دیروز (شنبه)، از اقدام جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در موشک‌باران برج الجلاء در غزه خبر دادند شبکه «المیادین» گزارش داد که پس از موشک‌باران جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، این برج به طور کامل ویران شد.

مدیر اجرایی دفتر خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز به الجزیره گفت: «از حمله وحشتناک اسرائیل به ساختمانی در غزه که دفتر ما هم در آنجا بود، احساس شوک و هراس داریم».

 

شبکه الجزیره هم با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما تخریب دفترمان در غزه را توسط اسرائیل محکوم می‌کنیم و از جامعه بین المللی می‌خواهیم مراقب جان خبرنگاران باشد».

 

از سوی دیگر «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد به جای آغاز اقداماتی برای ممانعت از کشته شدن غیرنظامیان در غزه که بیش از یکصد نفر شهید شده‌اند، از حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان رسانه‌های خارجی در غزه صرفاً ابراز ناراحتی و تأسف کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار