صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

آغاز واکسیناسیون افراد ۷۰ سال به بالا از فردا

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: از روز شنبه واکسیناسیون افراد ۷۰ سال به بالا آغاز می‌شود و همه افراد ۷۰ سال به بالا می‌توانند در سایت واکسیناسیون کرونا ثبت‌نام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۷۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش های راهبرد معاصر؛ علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: همه افراد بالای ۷۰ سال از فردا (شنبه، اول خرداد) در سامانه واکسیناسیون ثبت‌نام کنند و پیامک برای افراد ثبت نام کننده ارسال می‌شود.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: بر اساس تجربه دو هفته اخیر، تصمیم گرفتیم همه افراد در سایت salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند و خودمان نوبت دهی کنیم تا ازدحام پشت در مراکز واکسیناسیون اتفاق نیفتد.

 

او ادامه داد: وقتی افراد وارد سایت می‌شوند، هم باید شماره تماس و هم کد ملی وارد کنند. البته افراد می‌توانند شماره تلفنی وارد کنند که لزوما مربوط به خود شخص نیست. در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر هم نیازی به ثبت نام در سایت نیست. بهورزان و مراقبان سلامت تمام این افراد را می‌شناسند و اطلاع رسانی در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت از طریق بهورزان و مراقبان سلامت انجام می‌شود.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مقرر شده تا برای افراد بالای ٧٠ سال که پیامک برای آنها ارسال نشده است واکسن در مراکز واکسیناسیون تزریق نکنند و افراد باید در هنگام تزریق پرینت یا پیامک را نشان دهند و این شرط تزریق واکسن است.

 

رئیسی درباره واکسیناسیون کارکنان صدا و سیما بیان کرد: ما مصوبه ستاد ملی کرونا برای واکسیناسیون کسانی که درگیر بحث انتخابات در صدا و سیما هستند، داریم و تعداد افراد خیلی محدود که قرار است درگیر انتخابات و مناظره‌ها باشند به دلیل اینکه ساختمان صدا و سیما تهویه مناسب ندارد و زمان برنامه‌های انتخاباتی طولانی است و این افراد ساعت‌های طولانی باید در برنامه‌های انتخابی و مناظره‌ها باشند مشمول واکسیناسیون شدند و واکسن برای تعداد معدودی افراد تعلق گرفته است.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره واکسیناسیون دانش آموزان بیان کرد: ما واکسن مورد تایید برای سن زیر ١٨ سال نداریم و در آمریکا فایزر به ١٢ تا ١۶ سال تزریق می‌شود و روی واکسیناسیون کودکان بالای ۵ سال در حال مطالعه هستند.

 
 
او ادامه داد: معلمان در دوران کرونا بسیار زحمت کشیدند ما خسارت بسیاری در حوزه آموزش دیدیم تصور کنید دانش آموزی که در سال تحصیلی گذشته کلاس اول بود معلم و مدرسه و اصول دانش آموزی را یاد نگرفته است و در برخی کشور‌ها تعطیلی مدرسه از کرونا بدتر بوده است و در دنیا گزارش‌های متعددی وجود دارد.
 

رئیسی بیان کرد: در برخی کشور‌ها آمار کودکان کار و مسائل روانی و سو استفاده از آن‌ها افزایش پیدا کرده و این موضوع یک معضل جهانی است و بسیاری از دانش آموزان ترک تحصیل کردند و ازدواج کودکان و آزار‌های جنسی و معضلات اجتماعی برای کودکان یا کودکان کار بیشتر شده است و از طرفی این احتمال وجود دارد زیر ساخت تلفن هوشمند در اختیار همه نباشد و بحث مدرسه در دوران کرونا جدی است.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: ما برنامه مدون خاص برای تزریق واکسن در منزل نداریم و موردی این موضوع انجام شده است./ برنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احمد رحیمی عدلی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۷
0
0
منتظر تماستون برای واکسیناسیون پدرم هستم
آخرین اخبار