سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره چه بود؟

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و وزیر خارجه آمریکا شامگاه جمعه تلفنی درباره تحولات اخیر در سرزمین‌های اشغالی گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 22
کد خبر: ۸۸۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، شامگاه جمعه تماس تلفنی از «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا دریافت کرد و طی آن درباره تحولات جاری گفت‌وگو شد.

 

عباس در این گفت‌وگو درباره اهمیت دستیابی به توافق آتش بس و تلاش برای تثبیت آن تاکید کرد.

 

رئیس تشیکلات خودگردان فلسطین گفت: «ایجاد ثبات و امنیت باید از طریق راه حل نهایی باشد که بر اساس آن اشغال اراضی دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی توسط صهیونیست‌ها پایان یابد و این اقدام از طریق کمیته چهارجانبه و بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی صورت گیرد».

 

بلینکن نیز در این گفت‌وگو بر دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سفر آتی به منطقه تاکید کرد./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار