روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

گفت‌وگوی تلفنی محمود عباس و بلینکن درباره چه بود؟

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و وزیر خارجه آمریکا شامگاه جمعه تلفنی درباره تحولات اخیر در سرزمین‌های اشغالی گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 22
کد خبر: ۸۸۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، شامگاه جمعه تماس تلفنی از «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا دریافت کرد و طی آن درباره تحولات جاری گفت‌وگو شد.

 

عباس در این گفت‌وگو درباره اهمیت دستیابی به توافق آتش بس و تلاش برای تثبیت آن تاکید کرد.

 

رئیس تشیکلات خودگردان فلسطین گفت: «ایجاد ثبات و امنیت باید از طریق راه حل نهایی باشد که بر اساس آن اشغال اراضی دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی توسط صهیونیست‌ها پایان یابد و این اقدام از طریق کمیته چهارجانبه و بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی صورت گیرد».

 

بلینکن نیز در این گفت‌وگو بر دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سفر آتی به منطقه تاکید کرد./ فارس

 

ارسال نظر