جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

پیش بینی بورس فردا ۵ خرداد ۱۴۰۰

امروز ۴ خرداد ۱۴۰۰ سرانجام بورس توانست سبزپوش شود و دوباره کانال ۱.۱ میلیون واحدی را باز پس بگیرد. خروج پول حقیقی از بازار نیز کُندتر شد. بورس فردا سبز خواهد ماند؟
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 25
کد خبر: ۸۹۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر امروز ۴ خرداد ۱۴۰۰ شاخص کل به کمک سبزپوشی شاخص ساز‌ها صعودی شد و توانست حداقل کانال ۱.۱ میلیون واحدی را یک روز پس از سقوط به کانال پایین‌تر دوباره بازپس بگیرد.  

شاخص کل هموزن نیز امروز قرمزپوش بسته شد، اما اُفت این شاخص تنها ۰.۱ درصد بود.  

 

در پایان داد و ستد‌های امروز بورس، در ۴۴۷ هزار و ۱۶۶ نوبت معاملاتی، ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۴۳ هزار و ۷۹ میلیارد ریال در بورس معامله شد.

 

امروز از ۵۸۶ نماد حاضر، ۴۸ نماد (۸ درصد) در صف خرید و ۳۱۷ نماد (۵۴ درصد) در صف فروش بودند.

خروج پول حقیقی از بازار در مقایسه با روز‌های دیگر هم کُندتر شد.

 

بورس فردا سبز خواهد ماند؟

سیدهادی موسوی مدنی کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه و مدیرسرمایه گذاری تحلیلگر امید در گفتگو با خبرنگار نبض بورس گفت: طی دو سه روز اخیر تعداد نماد‌های مثبت بازار افزایش قابل توجهی داشته و از ده نماد مثبت به بیش از صد نماد مثبت رسیده است. وی افزود: ریسک بازگشایی بانک ملت از سر بازار گذشته و این نماد با بیست درصد افت بازگشایی شده است. گزارش‌های بسیار خوبی از عملکرد فصلی و ماهانه شرکت‌ها افشا شده و حتی نماد‌هایی مثل شبندر که با رویکرد محافظه کارانه و حداقلی گزارش سود فصل زمستان را داده با تقاضای خوبی معامله شده است.

این تحلیلگر بازار سرمایه گفت: به نظر میرسد اندک اندک اعتماد به بازار سرمایه بازگردد و نوسانات مثبتی پیش رو داشته باشیم. تقاضای واقعی سرمایه گذاری هرچند با حجم اندک به بازار بازگشته و در صورت افزایش ارزش معاملات طی روز‌های آینده می توان به ماه‌های پیش رو خوش بین بود.


موسوی اظهار داشت: همچنان قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها در سطح جذابی قرار گرفته و موجودی‌ها رشد چشم گیری نشان نمیدهد و بعضا روند کاهش موجودی ادامه یافته است. قیمت هر دلار امریکا در بازار آزاد در محدوده ۲۳ هزار تومان تثبیت شده و هم احتمال رشد آن به کانال ۲۵ و هم احتمال افت آن به کانال ۲۰ وجود دارد، ولی بستگی به شدت و ضعف اخبار سیاسی دارد. خبر‌ها حکایت از شروع آخرین نشست برجامی در وین دارد و فعالان بازار‌ها میزان پیشرفت مذاکرات را مورد ارزیابی قرار میدهند.
در اغلب صنایع و با دید بنیادی گزینه‌های جذاب برای سرمایه گذاری به راحتی یافت می شود و به لحاظ تکنیکالی می توان گفت محدوده ۱.۱ میلیون واحدی می تواند کف بازار باشد و رشد چند صد هزار واحدی شاخص دور از انتظار نیست./تابناک

ارسال نظر