نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

مهاجم جنجالی پرسپولیس کلاهبردار بود؟

رئیس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال می‌گوید باید در ثبت قرارداد با بازیکنان خارجی، موضع محکمی داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 26
کد خبر: ۸۹۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمشید نورشرق رئیس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال با حضور در برنامه سلام صبح بخیر درخصوص شکایت آنتونی استوکس از پرسپولیس و تراکتور و اینکه گفته می‌شود او از باشگاه‌های ایرانی کلاهبرداری می کند، گفت: البته من این لفظ را نمی‌پسندم ولی معتقدم که اگر یک بازیکن خارجی به فوتبال ایران آمده و در موارد متعدد نوع رفتار نامعقولی را با باشگاه‌های ما پیشه کرده باید موضع بهتری گرفت.

 

وی ادامه داد: زمانی که تجربه بیشتری در پرونده‌های سابق یک بازیکن خارجی بوده و یا اینکه در نوع بستن قراردادهای این بازیکن به گونه ای رفتار شده که حقوق مالی بازیکن تأمین شده و دست باشگاه خالی مانده، اقتضا این است که ما موضع خودمان را بیشتر و محکم‌تر بدانیم.

 

او گفت: اعتقاد دارم که باید ما قرارداد بهتری ببندیم و به اجرای دقیق شرایط قراردادی اهتمام بورزیم. در واقع باید بگویم که ما باید کلاهمان را محکم و دو دستی بچسبیم تا اینگونه اتفاقات رخ ندهد.

 

‌نورشرق در پایان گفت: در همه زمینه ها اینگونه است که طرف قرارداد به دنبال منافع خودش است. باید در موازنه قراردادی به گونه‌ای رفتار کرد که منافع و مصالح باشگاه تأمین شود./خبرورزشی

ارسال نظر