وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

جزییات پرداخت مابه التفاوت بازنشستگان تامین اجتماعی

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران با اشاره به پرداخت حقوق بازنشستگان از بیستم اردیبهشت گفت: مابه التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان سایر سطوح نیز طی روزهای آینده به حساب آنها واریز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 26
کد خبر: ۸۹۵۱۶
تعداد نظرات: ۵ نظر

به گزارش راهبرد معاصر علی دهقان کیا ضمن اشاره به صدور احکام بازنشستگان در سال 1400 اظهار کرد: بالغ بر 3 میلیون و 500 هزار بازنشسته تامین اجتماعی در سراسر کشور از سازمان تأمین اجتماعی حقوق دریافت می‌کنند که احکام جدید آنها در سال 1400 صادر شده است.

 

وی با اشاره به واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان خاطر نشان کرد: از 20 فروردین ماه فرآیند پرداخت حقوق بازنشستگان بر اساس حروف الفبا در سطح کشور آغاز شده است و به تدریج حقوق بازنشستگان تا 29 اردیبهشت ماه پرداخت می‌شود.

 

دهقان‌کیا در پاسخ به این پرسش که آیا مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان سایر سطوح در اردیبهشت‌ماه واریز خواهد شد یا خیر گفت: با توجه به تغییراتی که در احکام بازنشستگان سایر سطوح سازمان تأمین اجتماعی بوجود آمده است و آنها طلبی را در رابطه با حقوق فروردین‌ماه خود از سازمان تأمین اجتماعی دارند بنابر هماهنگی و اعلام سازمان ما به التفاوت حقوق فروردین ماه بازنشستگان در زمان دیگری واریز خواهد شد.

 

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران گفت: بر این اساس بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در سایر سطوح حقوق اردیبهشت ماه خود را دریافت خواهند کرد و پس از دریافت این حقوق به صورت جداگانه ما به التفاوت افزایش حقوق فروردین ماه خود را دریافت خواهند کرد.

 

وی درباره زمان پرداخت ما به التفاوت حقوق فروردین ماه بازنشستگان سایر سطوح خاطر نشان کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان ماه و یا اوایل خردادماه ما به التفاوت این دسته از بازنشستگان نیز پرداخت شود.

 

دهقان‌کیا در پایان ضمن اشاره به صدور فیش‌های حقوقی بازنشستگان گفت: بنا به اعلام سازمان تأمین اجتماعی‌، فیش‌های حقوقی بازنشستگان در سال 1400 نیز صادر شده است./سایت طلا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
0
0
سلام خسته نباشید پس چرا مابه التفاوت فرورین ستیرسطوح نمیدهید بخدا احتیاج دارم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
0
0
سلام خسته نباشید پس چرا مابه التفاوت فرورین ستیرسطوح نمیدهید بخدا احتیاج دارم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
0
0
چرا مابه التفاوت عروردین ماه پرداخت نمی کنید قراربور الان ۵ خردادا واقعا نیاز داریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
0
0
شمارابخداچرااینقدربازنشسته راتحقیرمیکنید.ازسایتهای خبری که اخبارراهرلحظه به یک رنگ روی سایت میگذارند.ازخدانمیترسید مابجزخداهیچکس رانداریم.مابه تفاوت ماازمرداداست حالاخبرگذاریهامارادرانتظارفروردین خون بدل میکنند.خداحاضروناظرهست.ببینیدمسئولین قبلی کجاهستند.کاری کنیدکه به خوبی ازشمایادشود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
0
0
چرارنگ خبرراعوض میکنید.خبربرای۲۶ اردیبهشت بوده حقوق میگیری که دروغ بگی؟
آخرین اخبار