جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

واعظی: روحانی دستور عدم افزایش قیمت‌ها را داده است/ دولت در این انتخابات کاملا بی‌طرف است

رییس دفتر رییس جمهور گفت: دولت در این انتخابات کاملا بی‌طرف است و دولت برگزار کننده انتخابات است. آقای همتی همکار ما بودند و خوب هستند اما اینکه بگوییم یک کاندیدا به دولت منتسب شود اینطور نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 02
کد خبر: ۹۰۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: هیچ کسی نباید خوشحال باشد از اینکه مردم در انتخابات کم شرکت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: مشارکت بالا قدرت نظام است، و وحدت و انسجام داخلی را افزایش می دهد و باعث خنثی شدن توطئه‌های آنها می شود.

 

واعظی بیان داشت: اواخر دولت آقای احمدی‌نژاد خیلی بدتر بود اما شور انتخاباتی در همان زمان بالا رفت. خود کاندیداها هم اول یک مسابقه در زدن دولت دارند. وقتی مردم می بینند یک دولت با افراد با تجربه نتیجه اش این شده اما نامزدی می گوید من با جوانان می آیم، مردم از خودشان می پرسند چه می‌شود.

 

وی بیان داشت: هیچکدام از نامزدها تا الان برنامه مشخصی نداده اند. دولت در این انتخابات کاملا بی طرف است و دولت برگزار کننده انتخابات است. آقای همتی همکار ما بودند و خوب هستند اما اینکه بگوییم یک کاندیدا به دولت منتسب شود اینطور نیست.

 

وی در مورد مذاکرات وین گفت: یک پیش نویس در انتهای دور چهارم آماده شد که طرف ایرانی تهیه کرد و در دور پنجم بیشتر به آن پرداخته شد و هنوز هم پرانتزها که موارد اختلافی است وجود دارد.

ادامه دارد...

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار