ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

قاضی زاده هاشمی: به دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم

یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت‌ها از ابتدای انقلاب نتوانسته‌اند بعضی از مسائل اساسی را حل کنند، گفت: دلیلش این است که دنبال اصلاح سیاست ها و مدل حکمرانی نرفتند ولی ما به دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 04
کد خبر: ۹۰۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگوی تلویزیونی امشب (جمعه) خود که از شبکه خبر پخش شد، در پاسخ به این سؤال که چرا وارد عرصه کاندیداتوری شدید، گفت: ریاست جمهوری اختیارات زیادی دارد و بسیاری از شوراهای سیاست گذاری و اقدامات اجرایی در حیطه مسئولیت‌های رئیس جمهور است.

وی اضافه کرد: از ابتدای انقلاب زحمات زیادی کشیده شده اما دولت‌های ما نتوانستند بعضی از مسائل اساسی را حل کنند، دلیلش این است که دنبال اصلاح سیاست ها و مدل حکمرانی نرفتند. ما دو سال است در اندیشکده‌ای تلاش کردیم براساس چیزی که در بیانیه گام دوم آمده یک مدل در حمکرانی تهیه کنیم و بیشتر دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: در حوزه شفافیت 555 پست راهبردی دولت را شناسایی کردیم و برای رسیدن به آن روی سایتی آزمون از افراد گرفته می شود. این آزمون علمی نیست بلکه آی‌کیو و تست روانشناسی می‌شوند، دو ماهه آموزش می‌بینند و در جایگاهی که هستند محبوبیت سنجی می‌شوند.

نظام بودجه‌ریزی بر اساس لابیگری است

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: نظام اجاره‌داری حرفه‌ای را پیاده خواهیم کرد؛ در این طرح واحدهای مسکونی مثل هتل‌ها درجه‌بندی می‌شوند.قانون بازار سرمایه باید تغییر کند؛‌ گزارشی از تخلفات کدهای بورسی حقوقی و حقیقی تهیه و در اختیار بازپرس گذاشته‌ام. تخلفات آن‌ها حدود ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است که باید به صندوق تثبیت بازار برگردد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار