پزشکیان: ترامپ هنوز مردم ایران را نشناخته است / ما خواهان جنگ نیستیم بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند

قاضی زاده هاشمی: به دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم

یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت‌ها از ابتدای انقلاب نتوانسته‌اند بعضی از مسائل اساسی را حل کنند، گفت: دلیلش این است که دنبال اصلاح سیاست ها و مدل حکمرانی نرفتند ولی ما به دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 04
کد خبر: ۹۰۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگوی تلویزیونی امشب (جمعه) خود که از شبکه خبر پخش شد، در پاسخ به این سؤال که چرا وارد عرصه کاندیداتوری شدید، گفت: ریاست جمهوری اختیارات زیادی دارد و بسیاری از شوراهای سیاست گذاری و اقدامات اجرایی در حیطه مسئولیت‌های رئیس جمهور است.

وی اضافه کرد: از ابتدای انقلاب زحمات زیادی کشیده شده اما دولت‌های ما نتوانستند بعضی از مسائل اساسی را حل کنند، دلیلش این است که دنبال اصلاح سیاست ها و مدل حکمرانی نرفتند. ما دو سال است در اندیشکده‌ای تلاش کردیم براساس چیزی که در بیانیه گام دوم آمده یک مدل در حمکرانی تهیه کنیم و بیشتر دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: در حوزه شفافیت 555 پست راهبردی دولت را شناسایی کردیم و برای رسیدن به آن روی سایتی آزمون از افراد گرفته می شود. این آزمون علمی نیست بلکه آی‌کیو و تست روانشناسی می‌شوند، دو ماهه آموزش می‌بینند و در جایگاهی که هستند محبوبیت سنجی می‌شوند.

نظام بودجه‌ریزی بر اساس لابیگری است

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: نظام اجاره‌داری حرفه‌ای را پیاده خواهیم کرد؛ در این طرح واحدهای مسکونی مثل هتل‌ها درجه‌بندی می‌شوند.قانون بازار سرمایه باید تغییر کند؛‌ گزارشی از تخلفات کدهای بورسی حقوقی و حقیقی تهیه و در اختیار بازپرس گذاشته‌ام. تخلفات آن‌ها حدود ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است که باید به صندوق تثبیت بازار برگردد.

ارسال نظر