برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

قاضی زاده هاشمی: به دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم

قاضی زاده هاشمی: به دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت‌ها از ابتدای انقلاب نتوانسته‌اند بعضی از مسائل اساسی را حل کنند، گفت: دلیلش این است که دنبال اصلاح سیاست ها و مدل حکمرانی نرفتند ولی ما به دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 04
کد خبر: ۹۰۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگوی تلویزیونی امشب (جمعه) خود که از شبکه خبر پخش شد، در پاسخ به این سؤال که چرا وارد عرصه کاندیداتوری شدید، گفت: ریاست جمهوری اختیارات زیادی دارد و بسیاری از شوراهای سیاست گذاری و اقدامات اجرایی در حیطه مسئولیت‌های رئیس جمهور است.

وی اضافه کرد: از ابتدای انقلاب زحمات زیادی کشیده شده اما دولت‌های ما نتوانستند بعضی از مسائل اساسی را حل کنند، دلیلش این است که دنبال اصلاح سیاست ها و مدل حکمرانی نرفتند. ما دو سال است در اندیشکده‌ای تلاش کردیم براساس چیزی که در بیانیه گام دوم آمده یک مدل در حمکرانی تهیه کنیم و بیشتر دنبال اصلاح ساختار کشور هستیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: در حوزه شفافیت 555 پست راهبردی دولت را شناسایی کردیم و برای رسیدن به آن روی سایتی آزمون از افراد گرفته می شود. این آزمون علمی نیست بلکه آی‌کیو و تست روانشناسی می‌شوند، دو ماهه آموزش می‌بینند و در جایگاهی که هستند محبوبیت سنجی می‌شوند.

نظام بودجه‌ریزی بر اساس لابیگری است

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: نظام اجاره‌داری حرفه‌ای را پیاده خواهیم کرد؛ در این طرح واحدهای مسکونی مثل هتل‌ها درجه‌بندی می‌شوند.قانون بازار سرمایه باید تغییر کند؛‌ گزارشی از تخلفات کدهای بورسی حقوقی و حقیقی تهیه و در اختیار بازپرس گذاشته‌ام. تخلفات آن‌ها حدود ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است که باید به صندوق تثبیت بازار برگردد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار