وال‌استریت‌ژورنال: وقفه در تحریم‌ها علیه ایران بی‌سر و صدا پایان یافت انصارالله آمادگی خود را برای تبادل اسرا با دولت مستعفی اعلام کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قزاقستان در تهران مواضع خصمانه مشاوران امنیتی و نظامی انگلیس علیه ایران و روسیه حماس: فعلاً شرایط آتش‌بس مهیا نیست/ مقاومت به قدرت و سلاح خودش تکیه می‌کند یادداشت ایران در مورد گزارش مدیر کل آژانس به شورای حکام آمادگی یمن برای تبادل اسرا با عربستان افشای حمایت اسرائیل از یک گروه فلسطینی ضدحماس / ارائه سلاح به "ابوشباب" ایران اقدام نژادپرستانه آمریکا در منع ورود شهروندان ایرانی را تقبیح کرد برنامه جاسوسی ترامپ تعطیل شد؛ هزینه ۲۰۰ میلیون دلاری بدون دستاورد درگیری با ترامپ ۱۵۱ میلیارد دلار به ماسک خسارت زد جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی حمله گسترده هوایی روسیه به خارکیف ترامپ: ایران حق غنی سازی ندارد ترامپ فرمان‌هایی برای تقویت توانمندی‌های دفاعی آمریکا صادر کرد

حمله پهبادی به عین الاسد

پس از گزارش‌های بامدادی درباره فعال شدن آژیر‌های خطر در پایگاه هوایی «عین الاسد» (غرب عراق)، منابع عراقی گزارش دادند که این پایگاه هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، پس از گزارش‌های بامدادی درباره فعال شدن آژیر خطر در پایگاه هوایی «عین الاسد»‌ در غرب عراق، منابع عراقی، امروز (یکشنبه)، گزارش دادند این پایگاه هدف حمله قرار گرفته است.

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» با اشاره به اینکه فعال شدن آژیرهای خطر در نتیجه حمله پهپادی به پایگاه عین الاسد صورت گرفته، گزارش داد که این پایگاه، بامداد امروز، با دو پهپاد هدف حمله قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، این حمله ساعت ۱:۳۵ بامداد به وقت محلی صورت گرفته و نیروهای آمریکایی به سرعت مسیرهای منتهی به این پایگاه را بسته‌اند.

خبرگزاری عراقی ناس نیز همزمان با این گزارش خبر داد که مرکز اطلاع‌رسانی عراق در بیانیه‌ای حمله پهپادی به عین الاسد را تأیید کرده است.

در بیانیه مذکور آمده است که پدافند هوایی مستقر در پایگاه عین الاسد «با دو پهپاد مقابله کرده و توانسته آن‌ها را سرنگون کند».

این گزارش در حالی منتشر شده است که برخی رسانه‌های محلی در عراق از جمله «صابرین‌ نیوز» و شبکه سعودی «العربیه» بامداد امروز گزارش دادند که در پایگاه «عین الاسد» محل حضور نظامیان آمریکایی، آژیرهای هشدار فعال شده است.

منابع مذکور خبر داده بودند که نیروهای مستقر در عین الاسد به حالت آماده‌باش درآمده‌اند./خبرگزاری فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار