درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم
انتخابات ۱۴۰۰:

رئیسی:اگر کسی رنج و گرفتاری مردم را ببیند و دردش نیاید باید در انسانیت خود شک کند

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: همت مردم و شکل‌گیری دولت مردمی منجر به گره‌گشایی از زندگی‌ها و کارآمدشدن ساختارهای اجرایی کشور می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع عزاداران صادق آل‌محمد(ع) در شام شهادت آن حضرت که در میدان امام حسین(ع) برگز‌ار شد، طی سخنانی اظهار داشت: همه مردم باید همت کنند تا با شکل‌گیری یک دولت مردمی و انقلابی هم معیشت و سفره مردم و کسب و کارها سامان یابد و از زندگی‌ها گره‌گشایی شود و هم ساختار اجرایی کشور کارآمد شود.

 

وی ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق(ع)، مردم را بر اساس روایتی از امام معصوم(ع) به سه‌دسته تقسیم کرد؛ گروه اول عالمان ربانی و دانشمندان خداترس هستند که وجودشان جلوه خداست و انسان با دیدن سیمای آن‌ها به یاد خدا می‌افتد.

 

رئیسی ادامه داد: امروز ما در کشورمان و جهان اسلام مفتخر به وجود عالمان ربانی همچون امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و علمای عامل و واصل هستیم که صرفاً به مردم نمی‌گویند بیایید بلکه خود پیشتاز جامعه‌اند و با عمل خود مردم را به حرکت و کار خیر دعوت می‌کنند.

 

وی گفت: عالمان ربانی پیشگامان جامعه‌اند و مردم را به اجرای عدالت و حق و گره‌گشایی از زندگی همدیگر به‌ویژه دستگیری از نیازمندان و رفع دغدغه‌های آنان و اصلاح معیشت جامعه دعوت می‌کنند.

 

این کاندیدای ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: امام عزیز ما تمام وجودش خدا بود اما خدا او را به مردم ارجاع داد چرا که جلب رضای حق در گره‌گشایی از زندگی مردم و توجه به دغدغه‌ها و مشکلات آن‌هاست.

 

رئیسی تصریح کرد: اگر کسی رنج و گرفتاری مردم را ببیند و برای رفع آن گام برندارد و دردش نیاید باید در انسانیت خود شک کند.

 

وی گروه دوم را دانش‌پژوهان و دانشجویان معرفی کرد که در سایه نور علم و بهره‌مندی از محضر علما در مسیر حق گام برمی‌دارند و دسته سوم را کسانی خواند که هر جا باد بوزد به آن سو می‌روند و تحت تأثیر صداهایی قرار می‌گیرند که بلندتر است.

 

کاندیدای ریاست جمهوری افزود: به ما تکلیف شده است که بر اساس وظیفه و حس مسئولیت‌پذیری برای حل مشکلات مردم وارد میدان شویم.

 

وی اظهار داشت: باید راه را خوب بشناسیم و طریق و مسیر درست را تشخیص دهیم و رهرو عالمان ربانی باشیم تا نزد خدا و شهدای عالیقدر سربلند باشیم.

 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: امروز کشور ما در شرایط خاصی قرار دارد که نیازمند انجام وظیفه خطیر و تصمیم و اراده همه برای تغییر وضع موجود و رسیدن به وضع مطلوب است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی گام اول در این راه را اراده و عزم مردم برای اتخاذ تصمیم درست و مشارکت مسئولانه در صحنه انتخابات عنوان کرد و گفت: حضور مردم و انتخاب درست آن ها موجب تغییر در وضعیت اجتماعی و اقتصادی می‌شود.

 

وی از بیانیه گام دوم که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد به عنوان سند تحول در مدیریت اجرایی کشور یاد کرد و گفت: باید به سویی حرکت کنیم که امام و شهدا می‌خواستند که همانا تحقق عدالت اقتصادی، عدالت اجتماعی، عدالت فرهنگی و عدالت جنسیتی است.

 

نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها و امکانات موجود در کشور از جمله نیروی انسانی کارآمد و عدالت خواه برای اصلاح و تغییر وضع موجود، حلقه مفقوده در تحقق این مسئله را مدیریت جهادی با اراده مصمم که ظرفیت‌ها را برای رفع دغدغه مردم بسیج کند، عنوان کرد.

 

رئیسی در عین حال متذکر شد که مدیریت جهادی تنها در شخص رئیس دولت منحصر نمی‌شود بلکه نیازمند یک جریان مدیریتی متعهد و انقلابی و مسئولیت‌پذیر هستیم که نگاهش به آموزه‌های امام و ایجاد تحول در همه شئون باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: همه مردم باید همت کنند تا این اتفاق مبارک بیفتد که با شکل‌گیری یک دولت مردمی و انقلابی هم معیشت و سفره مردم و کسب و کارها سامان یابد و از زندگی‌ها گره‌گشایی شود و هم ساختار اجرایی کشور کارآمد شود.

 

پیش از سخنان سید ابراهیم رئیسی نیز حاج حسین سازور و سید مهدی میرداماد از مداحان اهل بیت(ع) به ذکر مناقب شیخ الائمه امام صادق(ع) و مصائب آل الله پرداختند.

ارسال نظر