سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

تشکیلات گروه های جهادی کرونا باید تقویت شوند

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، بر تقویت جریان اصیل مواسات و شتاب بیشتر آن برای کمک به نیازمندان و اقشار آسیب پذیر تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زالی، شکل گری خودجوش گروه‌های جهادی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، بهداشت و درمان را از تجارب ارزنده در اپیدمی کرونا برشمرد و ایجاد طرح شهید حاج قاسم سلیمانی را نیز بر همین اساس عنوان کرد و گفت: شکل گیری تشکیلاتی گروه‌های جهادی در حوزه کرونا به عنوان یک راهبرد باید تقویت شود و در برنامه‌های اجتماعی آتی کشور مورد بهره برداری قرار گیرد.

 

وی با اشاره به تشکیل ۲۵۰ گروه جهادی در منطقه ۱۵ تهران، خاطرنشان کرد: این گروه‌های جهادی را باید به عنوان یک هویت جدید اجتماعی شناخته شده و از ظرفیت آنان بهره گیری شود.

 

زالی در ادامه به اجرای طرح اجتماعی محله محور حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک الگوی موفق و هدفمند و بین سازمانی اشاره کرد که با توفیقات فراوان همراه بود و افزود: یک سرمایه اجتماعی مبتنی بر نشاط نوین در این طرح در اجتماع ما شکل گرفت که باید سر فرصت ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد.

 

وی ضمن تقدیر از تمامی سازمان‌ها و نهادهای دست اندرکار اجرای طرح حاج قاسم سلیمانی از مشارکت آموزش و پرورش به ویژه در حوزه آموزش و ارتقای سطح سواد سلامت شهروندی تقدیر کرد.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، اهدای ۱۰۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان توسط گروه جهادی بحرالعلوم را اقدامی ستودنی برشمرد و بر تقویت جریان اصیل مواسات و شتاب بیشتر آن برای کمک به نیازمندان و اقشار آسیب پذیر تاکید کرد.

 

زالی ضمن تقدیر از تمامی دست اندرکاران اجرای این رزمایش به مشارکت انجمن اسلامی دانشجویان ۱۳۴۸ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این طرح اجتماعی اشاره کرد و آن را الگویی بی نظیر و مایه خیر و برکت برای آینده حرفه‌ای آنان در کسوت طبابت برشمرد./مهر

ارسال نظر