به شماره‌های ناشناس خارجی جواب ندهید آتش‌سوزی انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام تهران/ سازمان آتش نشانی: حادثه ربطی به صهیونیست‌ها ندارد فیلم/تصاویر هوایی از آثار پاسخ موشکی ایران به رییم صهیونیستی در «بات یام» در نزدیکی تل‌آویو توصیه‌های سلامت روان برای روز‌های پرتنش گروسی: هیچ آسیبی به فردو و آب سنگین اراک وارد نشده / از دیروز تاکنون هیچ آسیب دیگری در نطنز نیز مشاهده نشده ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی به حملات علیه ایران ندارد رونالدو در النصر بازنشسته می‌شود خطوط هوایی سوریه از توقف پروازهایش خبر داد محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط دوستان منشور ملل متحد چشم‌انداز محو صهیونیسم در «وعده صادق۳» هشدار مهم؛ اگر نور انفجار دیدید به هیچ وجه به سمت پنجره نروید تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های امروز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ چین: ما از ایران در دستیابی به راه‌حل حمایت می‌کنیم واکنش وزارت خارجه ایران به ادعا‌های مقامات فرانسه و آلمان آتش‌سوزی انبار ضایعات اطراف بندر شهید رجایی

بازیکنان پرسپولیس پس از قهرمانی در سوپر جام فوتبال ایران چه گفتند؟

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از قهرمانی در سوپر جام فوتبال ایران ابراز امیدواری کردند بتوانند در لیگ برتر و جام حذفی هم قهرمان شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 20
کد خبر: ۹۲۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تراکتور به عنوان قهرمان لیگ برتر نوزدهم و قهرمان جام حذفی شامگاه امروز یکشنبه دیدار سوپرجام فوتبال ایران را در ورزشگاه آزادی برگزار کردند که این دیدار با برتری یک بر صفر سرخپوشان تهرانی به پایان رسید. عیسی آل کثیر (۶۱) برای پرسپولیس گل زد.

 

احمد نورالهی:
به هواداران پرسپولیس تبریک می گویم. جایشان خیلی خالی است. امیدوارم با قهرمانی در حذفی و لیگ دو جام دیگر را تقدیم آنها کنیم. شرایط سختی در لیگ برتر داریم اما تمام تلاشمان را می کنیم که بازیهای باقی مانده را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

 

مهدی ترابی:
نمی دانم چندمین قهرمانی با پرسپولیس بود. به هواداران تبریک می گویم. لیاقت قهرمانی را داشتیم. امیدوارم زودتر تماشاگران را در ورزشگاه ببینیم چون دلتنگ آنها شده ایم. بازی به بازی پیش می رویم تا بتوانیم به قهرمانی لیگ برتر هم برسیم.

 

مجید صدری - عضو هیات مدیره:
قهرمانی در سوپر جام فوتبال ایران اولین قولی بود که در سال ۱۴۰۰ داده بودیم و امروز محقق شد و به مناسبت دهه کرامت این هدیه از طرف پرسپولیس به هواداران بود. ان شالله که مشکلات مالی هم حل خواهد شد.

 

سیدجلال حسینی:
این قهرمانی را به هواداران تبریک می گویم. ما مشکلات زیادی داشتیم چون هفت بازیکن پرسپولیس در تیم ملی بودند و چند بازیکن هم مصدوم بودند. بازی سختی برابر تراکتور داشتیم اما خدا را شکر که قهرمان شدیم. مشکلات مالی هم هست اما منتظریم که این مشکلات حل شود.

نباید از صحبت های ما علیه استقلال و از صحبت های استقلالی ها علیه پرسپولیس برداشت شود. بقیه تیم ها کارهایشان را می کنند و کسی کاری به آنها ندارد اما ما دو تیم هر حرفی بزنیم فکر می کنند علیه یکدیگر موضع گرفته ایم در حالی که اصلا اینطور نیست و نباید این برداشت ها صورت بگیرد.

 

محمدحسین کنعانی زادگان:
از قهرمانی پرسپولیس خوشحال هستیم اما بدون حضور هواداران هیچ لذتی نداشت. امیدوارم شرایط حضور آنها فراهم شود. در مورد تیم ملی هم نمی توانیم صحبت کنیم./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده