ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

قرنطینه یک شهر چین به دلیل شیوع کرونا

شهر «دونگ گوانگ» واقع در استان پر جمعیت گواندونگ، از امروز سه شنبه قرنطینه شد و مقامات از مردم خواسته اند جز در موارد اضطراری، از خانه خارج نشوند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۰۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 22
کد خبر: ۹۲۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر شهر «دونگ گوانگ» واقع در استان پر جمعیت گواندونگ، از امروز سه شنبه قرنطینه شد و مقامات از مردم خواسته اند جز در موارد اضطراری، از خانه خارج نشوند.به گزارش چاینا دیلی، نوع دلتا ویروس کرونا که اولین بار در هند مشاهده شد در این منطقه از چین گزارش شده است. شهر دونگ گوانگ برای ۳۱ روز است که با این ویروس مبارزه می کند.


بر اساس این گزارش، مقامات شهر به ساکنان گفته اند نباید شهر را ترک کنند، مگر به دلایل اساسی؛ کسانی هم که شهر را ترک می کنند باید پیش از خروج آزمایش کرونا بدهند و نتیجه آن منفی باشد.
استان گوانگدونگ از ۲۱ مه تا کنون ۱۶۸ مورد عفونت تایید شده را گزارش کرده است که تقریباً ۹۰ درصد آنها در مرکز آن یعنی گوانجو ساکن هستند. این موارد در مقایسه با سایر نقاط جهان و شیوع قبلی در چین تعداد کمی است اما گوانگدونگ نقطه ورود اصلی مسافر و بار است به همین دلیل جای ریسک کردن نیست.


اقدامات شدید ضدعفونی و قرنطینه از ۲۱ مه منجر به ازدحام شناورهایی شده است که منتظر اسکان در یکی از بندرهای شلوغ کانتینر چین، یعنی ترمینال کانتینر بین المللی یانتیان در شهر بندری شنژن هستند.
کارشناسان چینی می گویند که مبارزه گوانگجو علیه کرونا از نوع دلتا هشداری برای سایر شهرها در برابر خودآگاهی است.


مقامات بهداشتی این کشور روز دوشنبه ۱۷ مورد عفونت را در سرزمین اصلی تایید کردند. این رقم روز یکشنبه ۲۳ مورد بود. /ایرنا

ارسال نظر