سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

واشنگتن برای یافتن رهبر القاعده در یمن‎ جایزه تعیین کرد

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد به کسانی که اطلاعات لازم برای شناسائی محل مخفیگاه «خالد باطرفی» رهبر القاعده در یمن ارائه دهند، پنج میلیون دلار جایزه تعلق می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۰۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 24
کد خبر: ۹۲۹۳۱
به گزارش راهبرد معاصر، برنامه موسوم به پاداش برای عدالت وزارت خارجه آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت باطرفی از اعضای ارشد القاعده در یمن است که مسوولیت حمله به پایگاه نیروی دریایی آمریکا در فلوریدا در دسامبر ۲۰۱۹ که منجر به کشته شدن ۳ ملوان نیروی دریایی شد را بر عهده گرفت. اگر اطلاعاتی در مورد او دارید، برای ما پیامک کنید.»

وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد: «جایی برای خیانت‌کاران القاعده در یمن، نه اکنون و نه در آینده وجود ندارد».


العربیه هم نوشت «سازمان القاعده در شبه‌جزیره عربی» ابتدای سال گذشته اعلام کرد خالد سعید باطرفی را به‌عنوان جانشین قاسم الریمی، رهبر سابق القاعده در این منطقه که در اثر حمله یک پهپاد آمریکائی به قتل رسید، تعیین کرده است.

باطرفی، قبل از تعیین در این منصب، با ایمن الظواهری رهبر القاعده اعلان بیعت و تهدید کرد که «به کابوسی برای نیرو‌های آمریکایی» تبدیل شود.

او پیشتر سازمان تبلیغاتی القاعده در یمن را اداره می‌کرد. علاوه بر این، نیرو‌های القاعده را در نبردی که با دولت یمن در استان «ابین» در سال ۲۰۱۱ داشت، فرماندهی می‌کرد. باطرفی که به «ابوالمقداد کندی» ملقب شده، افراطی‌ترین نیرو‌های القاعده را در حمله به استان أبین یمن در آن سال تحت امر خود داشت و در نتیجه برای مدت طولانی این استان را به تصرف خود درآوردند.

در سال ۲۰۱۱، نیرو‌های دولتی یمن موفق شدند او را به اسارت خود درآورند. اما چهار سال بعد و همزمان با اشغال صنعا، نیرو‌های القاعده با حمله به زندان «مکلا»، مکانی که باطرفی در آنجا محبوس بود، موفق شدند او را به همراه ۲۷۰ نفر از نیرو‌های القاعده آزاد کنند./ایرنا
ارسال نظر