کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

استخدام محافظ برای درخت انبه در هندوستان

فردی در هندوستان برای محافظت از انبه میازاکی که یکی از گران‌ترین نوع انبه در جهان محسوب می‌شود، نگهبان استخدام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 26
کد خبر: ۹۳۱۷۵
به گزارش راهبرد معاصر، یکی از ساکنان ایالت بیهار هندوستان، دوربین‌هایی نصب کرده و ساکنان محلی را برای محافظت از انبه میازاکی که یکی از گران‌ترین انبه‌های جهان به شمار می‌رود استخدام کرده است.

این انبه گران‌قیمت «تائی نو تاماگو یا:سان اِگ» نامیده می‌شود و در استان میازاکی ژاپن رشد می‌کند. این درخت انبه ۲۵ ساله است.

ویکاس داس صاحب درخت به اسپوتنیک گفت: این درخت توسط شخصی به دختر قانونگذار ایالتی سابق آجیت سارکار داده شده است. وی خاطرنشان کرد: این درخت توسط ساکنان محلی محافظت می‌شود و تحت نظارت تصویری است.

صاحب این درخت گفت که این انبه طعم و بوی خاصی دارد و نمی‌خواهد آن را در بازار بفروشد، بلکه برای آن حراجی ترتیب خواهد داد.

انبه میازاکی نام خود را از این استان در ژاپن که در آن پرورش داده می‌شود، گرفته است. به طور متوسط​​، یک انبه حدود ۳۵۰ گرم وزن دارد و سرشار از آنتی اکسیدان، بتاکاروتن و اسید فولیک است.

همچنین مقدار قند این میوه به طور متوسط ​​۱۵ درصد بیشتر از انواع دیگر انبه است. هزینه یک انبه میازاکی از ۸۰۰۰ روپیه در هر کیلوگرم (۱۰۷ دلار) شروع می‌شود و می‌تواند تا ۲۷۰.۰۰۰ روپیه (۳.۶ هزار دلار) افزایش یابد.
ارسال نظر
آخرین اخبار