آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

نتانیاهو مقابل ایران شکست خورد

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی گفت، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر سابق این رژیم تمامی ناکامی‌های خود مقابل ایران را پیروزی جلوه می‌داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 27
کد خبر: ۹۳۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در خصوص کارنامه سیاست خارجی بنیامین نتانیاهو، به بررسی عملکرد وی در خصوص ایران در تعامل با دولت‌های باراک اوباما و دونالد ترامپ پرداخت.

 

به نوشته وبگاه معا، در این گزارش آمده است که نتانیاهو در تعامل با پرونده هسته‌ای ایران در دوره باراک اوباما، شکست بدی خورد، اما به آن افتخار می‌کرد.

 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: «او به کنگره رفت و در برابر افکار عمومی و بخشی از افکار عمومی اسرائیل ایستاد و پس از آن ترامپ آمد و توانس توافق هسته‌ای را لغو کند، اما دخالت نتانیاهو و جانبداری وی از جمهوری‌خواهان موجب شد تا قانون‌گذاران دموکرات آمریکایی که نزدیک به او و سازمان ای پک بودند، طرف اوباما را بگیرند».

 

این شبکه افزود: « نتانیاهو در واقع در اهداف و برنامه‌هایش شکست خورد، اما به مردم اسرائیل گفت که پیروز شده است؛ در موضوع توافق هسته‌ای ایران شکست خورد و همچنین علی‌رغم فشار به دونالد ترامپ برای خروج از توافق هسته‌ای، نتوانست مانع پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران شود».

 

شبکه ۱۳ اسرائیل تأکید کرد: «بنابراین در تمامی این موارد، نتانیاهو که مدام خود را پیروز معرفی می‌کرد، شکست بزرگی متحمل شد».

 

وبگاه معا در ادامه نوشت که مقامات رژیم صهیونیستی همچنان به رایزنی‌های خود برای ممانعت از حصول توافق هسته‌ای یا تنظیم آن طبق منافع خود تلاش می‌کنند. «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفته است که این رژیم همچنان مخالف بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای است.

 

«آهارون زئیوی ورکش» رئیس سابق اداره اطلاعات ارتش اسرائیل نیز هفته گذشته به روزنامه یدیعوت احارونوت با انتقاد شدید از نتانیاهو بابت ناکامی در متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران،گفت که توافق جدید هسته‌ای برای اسرائیل بسیار بد خواهد بود./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار