نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

مردی که جلوی شورای حل اختلاف به همسرش شلیک کرد

یک زن امروز (۷ تیر) مقابل ساختمان شورای حل اختلاف شهرستان جیرفت هدف شلیک گلوله شوهرش قرار گرفت و به بیمارستان انتقال یافت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۵۱
به گزارش راهبرد معاصر، حاضران در محل، فرد شلیک‌کننده را همسر یا همسر سابق زن معرفی کردند که با وی اختلاف خانوادگی داشته است. یکی از حاضران در صحنه حادثه توضیح داد: مردی که با همسرش اختلاف خانوادگی داشت، با اسلحه به زن شلیک کرد.

این شهروند افزود: این شخص ۲ تیر به همسرش شلیک کرد و زن سپس به بیمارستان انتقال یافت.

سرهنگ رضا محمدرضایی فرمانده انتظامی جیرفت با تشریح ابعاد حادثه شلیک به این زن گفت: همدست ضارب (فرد شلیک‌کننده) دستگیر شده و ضارب هم تحت تعقیب است.

وی ادامه داد: ساعت ۱۰ امروز (دوشنبه ۷ تیر) به دنبال اختلاف خانوادگی یک زوج، حادثه تیراندازی به یک زن در مجاور شورای حل اختلاف رخ داد.


فرمانده انتظامی جیرفت افزود: در این حادثه ضارب (تیرانداز) پس از ورود همسر خود به داخل محوطه شورای حل اختلاف، با اسلحه ساچمه‌ای به وی شلیک و او را مجروح کرد.

سرهنگ محمدرضایی با بیان اینکه ضارب و همدست وی بلافاصله از محل حادثه متواری شدند، بیان کرد: خانم مجروح بلافاصله توسط مرکز فوریت‌های پزشکی به بیمارستان امام خمینی (ره) جیرفت منتقل شد و هم‌اکنون در بخش جراحی است.

فرمانده انتظامی جیرفت گفت: پس از کسب اطلاعات پلیسی هویت شخص ضارب و همدست وی که باجناقش بوده مشخص و تلاش برای دستگیری این افراد آغاز شد.

وی افزود: همدست ضارب در همین مدت‌زمان دستگیر شد و تلاش برای دستگیری ضارب نیز همچنان ادامه دارد.

محمدرضایی تصریح کرد: براساس بررسی‌های اولیه اختلاف این زوج برای حضانت بچه بوده است.

وی به برخی مطالب منتشرشده در فضای مجازی درخصوص فوت خانمی که مورد شلیک قرار گرفته اشاره و تاکید کرد: خانم مجروح تحت درمان است./منبع: ایرنا
ارسال نظر