جزئیات نامه مشترک ایران، چین و روسیه به گروسی  پایان مذاکرات «دشوار» روسیه و اوکراین در ژنو ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات
سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا:

«بایدن» دوست واقعی اسرائیل است

سفیر رژیم صهیونیستی در ایالات متحده پس از ملاقات با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید، وی را دوست واقعی تل‌آویو خواند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 29
کد خبر: ۹۳۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا و سازمان ملل متحد «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را «دوست واقعی تل آویو» خواند.

به نوشته وبگاه «عروتص شِوَع» «گیلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا و سازمان ملل بعد از ملاقات با رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید گفت: «دیدار با یک دوست واقعی اسرائیل افتخار بزرگی بود. رئیس جمهور آمریکا در طول خدمت خود، حمایت بدون چون و چرا از امنیت اسرائیل را ابراز داشته است. در جلسه با بایدن، ما در مورد چالش‌های منطقه، خطر از ناحیه ایران و تهدید از نوار غزه صحبت کردیم».

وی در توییتی نیز با تشکر از بایدن، وی را دوست واقعی (رژیم) اسرائیل خواند. سفیر رژیم صهیونیستی در  آمریکا و سازمان ملل متحد یکشنبه به نخست‌وزیر این رژیم اطلاع داد که مایل به ادامه حضور در این سمت‌ها نیست.

 گیلعاد اردان در گفت‌وگو با « نفتالی بنت» نخست‌ وزیر این رژیم، وی را از این تصمیم باخبر کرد. وی به اطلاع بنت رسانده که مایل است به محض انتخاب شخص دیگری به این سمت، دوره کاری خود به عنوان سفیر رژیم اسرائیل در آمریکا را به پایان رساند.

 به نوشته وبگاه عروتص شوع، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در حضور «روون ریولین»، رئیس رژیم صهیونیستی که به آمریکا سفر کرده  بار دیگر به تکرار ادعاهای ضد ایرانی پرداخت. بایدن در این دیدار که در دفتر کارش برگزار شد، گفت: «ایران هرگز در دوران مسئولیت من به سلاح اتمی دست پیدا نخواهد کرد».

این در حالی است که ایران تاکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند. ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد.

علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر