واکنش آلمان به مواضع ضد ایرانی رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

واکنش آلمان به مواضع ضد ایرانی رژیم صهیونیستی

رئیس‌جمهور آلمان با حمایت از مواضع ضدایرانی رژیم صهیونیستی، اتهاماتی را علیه تهران مطرح و تأکید کرد برنامه موشکی ایران باید محدود شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 30
کد خبر: ۹۳۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ 

«فرانک والتر اشتاین‌مایر» رئیس‌جمهور آلمان که امشب (چهارشنبه ۳۰ ژوئن) وارد تل‌آویو می‌شود، در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» بر مواضع مشترک برلین و تل‌آویو در برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

 

اشتاین مایر فردا به قدس می‌رود و با «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «پائیر لاپید» وزیر امور خارجه و معاون نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

 

رئیس‌جمهور آلمان با تکرار مواضع صهیونیست‌ها در قبال برنامه هسته‌ای ایران در مصاحبه خود مدعی شد که نگرانی‌های رژیم صهیونیستی در قبال ایران موجه است.

 

وی با حمایت از مواضع ایران در قبال برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و با اتهام‌زنی به تهران گفت: «نگرانی‌های اسرائیل درباره تهدید ایران که مشتاق به تسلیحات هسته‌ای است، قطعاً موجه است. من در طول سال‌های مذاکرات دشوار با ایران، دائماً از این نگرانی‌ها مطلع بودم و گفت‌وگوهای زیادی با اسرائیل در خصوص این موضوع داشتم و جدیدترین آن همین چند هفته پیش با رئیس‌جمهور (روون) ریولین و رئیس ستادکل ارتش اسرائیل در برلین بود».

 

اشتاین‌مایر سپس با تأکید بر هدف مشترک برلین و تل‌آویو در قبال ایران گفت: «در خصوص بحث ایران، آلمان و اسرائیل یک هدف راهبردی مشترک دارند: ایران نباید به تسلیحات هسته‌ای دست پیدا کند. ما همچنان خواستار محدود کردن برنامه موشکی ایران و فعالیت‌های ثبات‌زدای ایران در منطقه هستیم».

 

رئیس‌جمهور آلمان با این حال ادامه داد که اختلافاتی میان صهیونیست‌ها و آلمان در زمینه تحقق هدف مشترک راهبردی در خصوص ایران وجود دارد.

 

وی در این خصوص توضیح داد: «ما ممکن است همیشه در زمینه بهترین راه رسیدن به این (هدف) توافق نداشته باشیم اما بر این باوریم که تجدید برجام مؤثرترین شیوه برای جلوگیری از دستیابی ایران به بمب هسته‌ای به صورت قابل اثبات و راستی‌آزمایی است».

 

اشتیاین مایر سپس ضمن ابراز امیدواری برای پیشرفت در مذاکرات وین برای احیای برجام گفت: «مذاکرات بسیار پیچیده و فشرده برای چنین هدفی که شامل دولت جدید ایالات متحده نیز می‌شود، در حال حاضر در جریان است. امیدوارم که بخاطر آلمان و اسرائیل موفقیت‌آمیز باشد».

 

مقام‌های رژیم صهیونیستی علی‌رغم آن‌که تنها دارنده زرادخانه‌های اتمی در منطقه غرب آسیا است و حاضر به عضویت در پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان پی تی) نیست، بارها اتهاماتی را علیه برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده است.

 

از زمان آغاز به کار «نفتالی بنت» نخست‌وزیر جدید رژیم صهیونیستی، تلاش‌های این رژیم برای مانع‌تراشی در مسیر مذاکرات وین، تشدید یافته است.

 

اخیراً وبگاه «اکسیوس» به نقل از مقام‌های رژیم صهیونیستی گزارش کرد که تل‌آویو قصد دارد در یکسری جلسات سطح بالا با مقام‌های آمریکایی، بر رویکرد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران اعمال نفوذ کند.

 

در هفته‌ها و ماههای اخیر، مقام‌های رژیم صهیونیستی در سطوح مختلف برای تأثیرگذاری بر روند مذاکرات «وین» درباره احیای برجام که ششمین دور آن، به تازگی به پایان رسیده است، به واشنگتن سفر کرده‌اند.

 

لزوم مذاکرات مستقیم بین صهیونیست‌ها و فلسطینیان برای حل اختلافات

اشتاین‌مایر در بخش دیگری از مصاحبه در پاسخ به سؤالی در ارتباط با موضع آلمان در ارتباط با پیشبرد پرونده جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه گفت: «اسرائیل بارها و بارها در رویارویی‌های خود با سازمان ملل و سازمان‌های وابسته به آن، مورد تبعیض و فشار قرار گرفته است و به همین دلیل دیدگاه بسیار مشکوکی را در مقابل این سازمان‌ها دارد و به خود بیش از سازمان‌های بین‌المللی اعتماد دارد...موضع دولت آلمان این است که دادگاه کیفری بین‌المللی به واسطه عدم وجود دولت فلسطین، صلاحیتی برای رسیدگی به این موضوع ندارد».

 

این مقام ارشد آلمان سپس ادامه داد: «دولت فلسطین و تعیین مرزهای سرزمینی تنها از طریق مذاکرات مستقیم بین اسرائیلی‌ها و فلسطینیان حاصل می‌شود. با این وجود، آلمان به استقلال دادگاه کیفری بین‌المللی و مقام پیگرد قانونی آن احترام می‌گذارد»./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده