شهادت دو مامور فراجا و مجروح شدن ۳۰ نفر در جریان درگیری‌های لردگان حضرتی: پزشکیان به‌زودی با مردم گفت‌و‌گو می‌کند آزادی ۳ نوجوان شرکت‌کننده در تجمعات اخیر در فارس ماجرای اغتشاشات دیروز آبدانان استان ایلام چه بود؟ دستگیری لیدر‌های اغتشاشات در زنجان فرماندار ملکشاهی: صدای مردم شنیده می‌شود و پیگیری جدی در دستور کار است پزشکیان: چرا با دانشجوی معترض برخورد می‌کنیم؟ / ما مقصریم نه دانشجو و مردم بررسی موضوع اغتشاشات در کمیسیون امور داخلی کشور شهادت یکی از کارکنان انتظامی استان ایلام در ملکشاهی بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار ملکشاهی دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی‌های استان ایلام سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰

جهانگیری: دستگاه‌های مقصر باید شهامت عذرخواهی داشته باشند/ چرا کلانتری باید استعفا دهد؟

معاون اول رئیس جمهور درباره برخوردهای عیسی کلانتری بعد از فوت خبرنگاران و عدم عذرخواهی کلانتری گفت: چرا آقای کلانتری استعفا دهد؟ یک حادثه تلخ برای خبرنگاران رخ داد و کسانی در این حادثه آسیب دیدند و خبرنگارانی جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 30
کد خبر: ۹۳۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره واکنش‌های عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست به قربانی شدن خبرنگاران اعزامی از سوی این سازمان برای پوشش اخبار مربوط به احیای دریاچه ارومیه و عدم عذرخواهی کلانتری گفت: چرا آقای کلانتری استعفا دهد؟ یک حادثه تلخ برای خبرنگاران رخ داد و کسانی در این حادثه آسیب دیدند و خبرنگارانی جان خود را از دست دادند. این ضایعه دردناک را به خانواده آنها تسلیت می گویم و برای حادثه دیدگان آرزوی شفا عاجل دارم.

 

وی ادامه داد: دستگاه ها برنامه های رسانه ای اجرا می کنند و مرتبا از خبرنگاران برای بازدید دعوت می کنند که گاهی اتفاقات ناگواری رخ می دهد و دستگاه نباید از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند، باید قبول کنند و ‌اقدام مناسب انجام دهند و به‌موقع حضور داشته باشد و امکاناتی که لازم است را در حد توان دولت است مهیا کند تا اطمینان لازم حاصل شود.

 

جهانگیری تاکید کرد: حتماً کسانی که مسئول بودند باید پاسخ دهند و من از طرف جامعه خبرنگاری حتماً این موضوع را پیگیری می کنم و از آقای کلانتری می‌خواهم اقدامات لازم را انجام دهد.

 

معاون اول رئیس جمهور در پاسخ به پرسشی در باره علت عدم عذرخواهی کلانتری در آن حادثه گفت: هرگاه تخلفی صورت گیرد و دستگاهی قصوری را انجام دهد باید مسئولان زیربط با شهامت عذرخواهی کنند.

 

ادامه دارد.../فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار