انهدام چهارمین پهپاد MQ-۱ آمریکا بر فراز تنگه هرمز توسط سپاه فوری/ حمله پهپادی به ۲ قایق صیادی در آب‌های هرمزگان تاریخ برگزاری انتخابات شورا‌ها تعیین شد/ جزییات  بیانیه جمعی از نمایندگان مجلس درباره تجدیدنظر عضویت ایران در NPT سپاه پاسداران: سوپر نفتکش الگایا در برخورد با مین دریایی منفجر شد ترور مولوی یوسف گرگیچ امام جماعت اهل سنت زاهدان + جزئیات کامل اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم

جهانگیری: دستگاه‌های مقصر باید شهامت عذرخواهی داشته باشند/ چرا کلانتری باید استعفا دهد؟

جهانگیری:  دستگاه‌های مقصر باید شهامت عذرخواهی داشته باشند/ چرا کلانتری باید استعفا دهد؟ معاون اول رئیس جمهور درباره برخوردهای عیسی کلانتری بعد از فوت خبرنگاران و عدم عذرخواهی کلانتری گفت: چرا آقای کلانتری استعفا دهد؟ یک حادثه تلخ برای خبرنگاران رخ داد و کسانی در این حادثه آسیب دیدند و خبرنگارانی جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 30
کد خبر: ۹۳۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره واکنش‌های عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست به قربانی شدن خبرنگاران اعزامی از سوی این سازمان برای پوشش اخبار مربوط به احیای دریاچه ارومیه و عدم عذرخواهی کلانتری گفت: چرا آقای کلانتری استعفا دهد؟ یک حادثه تلخ برای خبرنگاران رخ داد و کسانی در این حادثه آسیب دیدند و خبرنگارانی جان خود را از دست دادند. این ضایعه دردناک را به خانواده آنها تسلیت می گویم و برای حادثه دیدگان آرزوی شفا عاجل دارم.

 

وی ادامه داد: دستگاه ها برنامه های رسانه ای اجرا می کنند و مرتبا از خبرنگاران برای بازدید دعوت می کنند که گاهی اتفاقات ناگواری رخ می دهد و دستگاه نباید از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند، باید قبول کنند و ‌اقدام مناسب انجام دهند و به‌موقع حضور داشته باشد و امکاناتی که لازم است را در حد توان دولت است مهیا کند تا اطمینان لازم حاصل شود.

 

جهانگیری تاکید کرد: حتماً کسانی که مسئول بودند باید پاسخ دهند و من از طرف جامعه خبرنگاری حتماً این موضوع را پیگیری می کنم و از آقای کلانتری می‌خواهم اقدامات لازم را انجام دهد.

 

معاون اول رئیس جمهور در پاسخ به پرسشی در باره علت عدم عذرخواهی کلانتری در آن حادثه گفت: هرگاه تخلفی صورت گیرد و دستگاهی قصوری را انجام دهد باید مسئولان زیربط با شهامت عذرخواهی کنند.

 

ادامه دارد.../فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار