فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

اعتراض بازیکنان پرسپولیس بعد از پیروزی مقابل گل گهر

بازیکنان پرسپولیس با وجود پیروزی مقابل گل گهر در هفته بیست و پنجم لیگ برتر، از شرایط حاکم بر پرسپولیس گلایه کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 30
کد خبر: ۹۳۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر تیم فوتبال پرسپولیس امروز چهارشنبه موفق شد در هفته بیست و پنجم لیگ برتر برابر گل گهر سیرجان با نتیجه ۳ بر یک پیروز شود.

در پایان این مسابقه، تعدادی از بازیکنان پرسپولیس با خبرنگاران صحبت و به شرایط حاکم بر این باشگاه اعتراض کردند.

 

سیدجلال حسینی: عرب، انصاریفرد و رسول پناه باید صحبت کنند

سیدجلال حسینی کاپیتان تیم پرسپولیس با اشاره به انتقاداتی که از مدیریت سابق این باشگاه وجود دارد، گفت: آقایان عرب، انصاری‌فرد و رسول‌پناه باید در خصوص کارهایی که در این چند سال کرده‌اند، حرف بزنند. آنها اگر مرد باشند، بگویند چه بر پرسپولیس گذشته است.

حسینی ادامه داد: مدیران سابق باید بگویند وزارت ورزش یا جاهای دیگر چه کار با پرسپولیس کرده‌اند. ما هم با سند و مدرک حرف خواهیم زد.

 

کنعانی زادگان: هرچه از دهانشان درمی‌آید می‌گویند

محمدحسین کنعانی زادگان مدافع تیم پرسپولیس با تاکید بر اینکه پرسپولیس پولی ندارد، گفت: بعضی از تیم‌ها که بیشتر از ما دریافتی داشته‌اند هرچه از دهانشان در می‌آید می‌گویند و اعتراض می‌کنند. خواهش می‌کنم قرارداد آنها را با بازیکنان پرسپولیس مقایسه کنید.

کنعانی زادگان افزود: نمی دانم چه بگویم. مگر می‌شود پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان آسیا برود و نایب قهرمان شود اما هزار تومان پاداشش را نگرفته باشد؟

 

نورالهی: از مدیریت باشگاه گلایه داریم

احمد نورالهی دیگر بازیکن پرسپولیس بود که از شرایط مالی گلایه کرد. او گفت: ب ازیکنان از جان مایه می‌گذارند و هر هفته با استرس می‌خوابند و بیدار می‌شوند تا مبادا اتفاقی رخ دهد و قهرمان نشویم. حدود ۵۰-۶۰ درصد دریافتی داشته‌ایم. ما به عشق هواداران کار می‌کنیم و اگر قرار باشد باشگاه کاری برای ما نکند، کار ما یک طرفه خواهد بود.

هافبک پرسپولیس تصریح کرد: از مدیریت باشگاه گلایه داریم. نمی‌دانم مدیران ما چه می‌کنند. بازیکنان زحمت می‌کشند، اما باشگاه هیچ حرکت مثبتی انجام نمی‌دهد و همه نسبت به این موضوع گله دارند. تا آخر عمر مدیون هواداران هستیم و برای آنها زحمت می‌کشیم به شرطی که مدیریت باشگاه کاری برای بازیکنان بکند.

ترابی: مدیرعامل به مشکلات رسیدگی کند

مهدی ترابی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه این تیم قدم به قدم به قهرمانی نزدیک می‌شود، گفت: پرسپولیس همیشه یک دل بوده و به همین خاطر است که نتیجه می‌گیرد.

این بازیکن در خصوص مسائل مالی هم گفت: در مسائل مالی مشکل داریم و ان‌شاءالله مدیرعامل باشگاه رسیدگی کند.

کلمات کلیدی: پرسپولیس گل گهر
ارسال نظر
آخرین اخبار