بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

نمایندگان جدید الورود چه زمانی وارد مجلس می‌شوند؟

نمایندگان جدید الورود چه زمانی وارد مجلس می‌شوند؟ با پایان برگزاری انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۶ نماینده دیگر راهی مجلس شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۱۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 02
کد خبر: ۹۳۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، انتخابات میان‌ دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در کنار سایر انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برای تعیین نمایندگان شش حوزه انتخابیه برگزار شد.

پیش از تشکیل مجلس یازدهم، فاطمه رهبر منتخب مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و محمدعلی رمضانی، منتخب مردم آستانه اشرفیه به دلیل ابتلا به بیماری کرونا و به دلیل داشتن بیماری زمینه‌ای فوت کردند، همچنین پس از اعلام نتایج انتخابات، شورای نگهبان با توجه به اسنادی که در دست داشت صلاحیت سینا کمالخانی منتخب مردم و تفرش را به دلیل ارائه مدرک جعلی رد کرد.

غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران هم دیگر چهره‌ای بود که از رسیدن به مجلس یازدهم بازماند؛ در جریان رسیدگی به اعتبارنامه‌ها که در اول هر دوره پارلمان انجام می‌شود، تعدادی از نمایندگان به اعتبارنامه او اعتراض کردند که با رای منفی کمیسیون تحقیق و نمایندگان در صحن علنی مجلس اعتبارنامه این منتخب تصویب نشد و مجبور به ترک مجلس شد.

عیسی جعفری نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ هم در برابر بیماری کرونا شکست خورد و درگذشت. انتخابات میان دوره‌ای مجلس یازدهم در حوزه انتخابیه میانه قرار بود بیست و یکم شهریور ماه امسال همزمان با سراسر کشور برگزار شود که به دلیل ردصلاحیت یکی از ۲ نامزد راه یافته به دوره دوم، لغو شد و انتخابات نماینده در این حوزه به انتخابات۲۸ خرداد ۱۴۰۰ موکول شد.

در این گزارش به بررسی سابقه نمایندگانی خواهیم پرداخت که در انتخابات میان دوره مجلس انتخاب شدند.

اسماعیل کوثری توانست به عنوان نماینده حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در انتخابات میان دوره‌ای مجلس انتخاب شود.

وی مسئولیت مشاور پیشین فرمانده کل سپاه پاسداران را در سابقه خود دارد و هم‌اکنون به‌عنوان مدرس دانشگاه امام حسین(ع) فعالیت می‌کند. کوثری در فاصله سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ به‌عنوان جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله فعالیت می‌کرد. او در طول جنگ ایران و عراق از اعضای سپاه بود و در فاصله سال‌های ۱۳۶۳ تا ۱۳۷۹ فرماندهی لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله را برعهده داشت.

اسماعیل کوثری در ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی نماینده تهران بود و از اعضای جبهه پایداری به‌شمار می‌آمد. کوثری ۶۶ سال سن دارد و دارای مدرک دکتر علوم دفاعی و امنیت ملی از دانشگاه امام حسین(ع) است.

نمایندگان جدید الورود چه زمانی وارد مجلس می‌شوند؟
ابراهیم نجفی اسپیلی در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی توانست از حوزه انتخابیه آستانه اشرفیه به مجلس راه یابد.
نمایندگان جدید الورود چه زمانی وارد مجلس می‌شوند؟
فتح‌الله توسلی به عنوان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ به لیست نمایندگان مجلس یازدهم اضافه شد، وی ۴۷ سال سن دارد و دارای کارشناسی ارشد مترجمی علوم سیاسی است؛ به نظر می‌رسد کمیسیون احتمالی که وی در آن حضور می‌یاید کمیسیون امنیت ملی مجلس است.
نمایندگان جدید الورود چه زمانی وارد مجلس می‌شوند؟
در انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه گچساران و باشت سید ناصر حسینی پور با کسب اکثریت آراء توانست از دیگر رقبا جلو بزند و راهی ساختمان بهارستان شود. او نویسنده، کارشناس ادبیات مقاومت، دیپلمات فرهنگی و سیاستمدار است؛ شهرت اصلی حسینی پور به دلیلی نگارش کتابی است به نام «پایی که جا ماند است».

نمایندگان جدید الورود چه زمانی وارد مجلس می‌شوند؟

سید مرتضی حسینی هم به عنوان نماینده دوم شهرستان میانه به مجلس شورای اسلامی راه یافت. وی ۵۶ سال سن دارد و دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم سیاسی است.

ولی الله بیاتی توانست به عنوان نماینده حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان وارد مجلس یازدهم شد. وی متولد ۱۳۴۰ در تفرش و فارغ التحصیل فقه و مبانی حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد است، او سابقه خدمت در سپاه پاسداران و ریاست شورای اسلامی شهر قم در دوره پنجم این شورا را در کارنامه خود دارد.

نمایندگان جدید الورود چه زمانی وارد مجلس می‌شوند؟

علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس درباره زمان ورود نمایندگان منتخب در انتخابات میان دوره مجلس گفت: برای رسیدگی به شکایات توسط شورای نگهبان، بازه زمانی وجود داد و زمانی که این فرایند از سوی این شورا تایید شود، وزارت کشور اسامی نمایندگان منتخب را ابلاغ می‌کند؛ برایم اساس مجلس هم در اولین فرصت بحث اعتبار نامه و مراسم تحلیف را انجام می‌دهد.
 
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار