مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود

سپاه آماده همکاری در تأمین آب روستائیان است

فرمانده سپاه خوزستان با بیان اینکه سپاه آماده همکاری در تأمین آب روستائیان است، گفت: برای مدیریت مخازن سد و تامین آب شرب، کشاورزی و حق‌آبه زیست محیطی باید برنامه‌ریزی صحیحی شود‌.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۴۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر سردار حسن شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان امروز در جمع مسئولین دشت آزادگان و شرکت آبفا خوزستان، اظهار کرد: در حوزه کشاورزی نیاز به آموزش و تامین منابع داریم متولیان امر در این زمینه کوتاهی می کنند.

 

وی با بیان اینکه برای مقابله با خشکسالی باید برنامه داشته باشیم، افزود: بخش عمده این کار به متولیان آب در استان برمی گردد که مدیریت سدها و رودخانه ها را بر عهده دارند.


فرمانده سپاه خوزستان با بیان اینکه دشمنان تلاش می کنند این مشکلات را موجب ناامیدی مردم از نظام کنند، عنوان کرد: مردم دشت آزادگان مستحق خدمت هستند و همیشه وفادار انقلاب اسلامی بوده اند چنانکه مشارکت بسیار خوب مردم این منطقه در انتخابات موید این مساله است.

 

وی عنوان کرد: دو ماه کار مداوم برای مقابله با تنش آبی با ۳ اولویت تامین آب شرب ، آب کشاورزی و حق‌آبه زیست محیطی نیاز است؛ آب اگر کم است باید مدیریت کنید تا به هر ۳ موضوع رسیدگی شود.

 

شاهوارپور بیان کرد: روستاها فقط مشکل آب شرب ندارند باید برای آب احشام هم برنامه ریزی کرد اصلا بهانه حضور مردم در روستاها همین پرورش دام و کشاورزی است؛ اگر آب نباشد که زندگی آن ها نابود می شود.

 

وی با اعلام آمادگی سپاه برای همکاری در تامین نیروی انسانی،  تانکر و سایر موارد، گفت: نقاطی که نیاز به کمک هست مسئولین امر به ما اعلام کنند تا برای رفع مشکلات کمک کنیم./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار