صدور دستور قضایی برای تخلیه کشتی حامل ۱۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی صادراتی مظنون به قاچاق اعلام جرم علیه یک پالایشگاه‌  ممنوعیت خرید و فروش تجهیزات پزشکی دست دوم آلودگی هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت + عکس کشف کشتارگاه اسب و الاغ در تهران + عکس آموزش کار با هوش مصنوعی دیپ سیک کیفیت هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد عضو کمیسیون بهداشت مجلس: بیشتر اقلام دارویی در حال گران شدن هستند / با تداوم وضعیت فعلی، دارو‌ها بین ۷ تا ۱۰ برابر امکان افزایش دارد شناسایی ۵ مورد "چیکونگونیا" در کشور / ابتلای ۱۱۰۶ نفر به تب دنگی هشدار سازمان هواشناسی در پی افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس و عمان کشف ردپا‌های «عصر برنز» حبس ابد برای مرد نیجریه‌ای که باعث خودکشی پسر نماینده کنگره آمریکا شد سارقان تریاک گنج پیدا کردند سرمای شدید در کردستان حاکم شد/دما به منفی ۱۸ درجه رسید اخذ مجوز استخدام ۶ هزار نفر در این نهاد + زمان برگزاری آزمون استخدام

استاندار تهران: رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند

استاندار تهران گفت:رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین در فعالیت این اصناف باید نظارت شود و همه موارد باید رعایت شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۱۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 05
کد خبر: ۹۴۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران گفت: تمام اصناف و ادارات موظف هستند که به دستور ستاد مقابله با کرونا توجه کرده و پروتکل‌ها و ظرفیت حداکثر ۵۰درصدی را رعایت کنند.وی افزود: رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین در فعالیت این اصناف باید نظارت شود و همه موارد باید رعایت شود.

بندپی در ادامه گفت: هرکلاس و هر جمع بیشتر از۱۵ نفری تعطیل است؛ و هر اظهارنظری در مورد این قضیه که مدیریت کرونا ضعیف است کاملا غیر منطقی است، چون آمار و ارقام چیز دیگری نشان می‌دهد./تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار