ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

واکنش آمریکا درباره احتمال برگزاری دور هفتم مذاکرات وین

واکنش آمریکا درباره احتمال برگزاری دور هفتم مذاکرات وین سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به انتظار واشنگتن برای برگزاری دور هفتم مذاکرات احیای توافق هسته‌ای ایران، به برگزاری نشست مقام‌های افغانستان و طالبان در تهران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 08
کد خبر: ۹۴۵۹۱
به گزارش راهبرد معاصر، «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده بامداد پنجشنبه از احتمال شروع‌شدن دور هفتم نشست کمیسیون مشترک برجام برای احیای این توافق خبر داد.

پرایس طی نشست خبری روزانه در وزارت خارجه آمریکا گفت: «ما انتظار داریم هفتمین دور گفتگو درباره توافق هسته‌ای با ایران برگزار شود».

دور ششم مذاکرات وین به منظور احیای برجام روز شنبه ۲۲ خرداد ماه با برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین آغاز شد و همان روز عباس عراقچی در اظهاراتی اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران بدون رسیدن به خواسته‌های کلیدی خودش قطعاً توافق نخواهد کرد.

روز سه‌شنبه خبرگزاری رویترز به نقل از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش داده بود ایران قصد دارد به تولید اورانیوم فلزی غنی شده تا سطح ۲۰ درصد بپردازد.

پرایس نیز ضمن ابراز نگرانی از تصمیم ایران برای تولید اورانیوم فلزی غنی‌شده تا سطح ۲۰ درصد، اما تأکید کرد پنجره دیپلماسی برای بازگشت دوجانبه ایران و آمریکا کماکان باز است. (جزئیات بیشتر)

وی درباره مذاکرات صلح افغانستان نیز گفت: «ما از نقش قطر در گفتگو‌های افغانستان سپاسگزاریم و ادامه این گفتگو را در دوحه حمایت می‌کنیم».

این دیپلمات آمریکایی درباره برگزاری نشستی با حضور اعضای طالبان مقام‌های افغانستان در تهران اظهار داشت: «ما می‌دانیم که ایران میزبان هیأت طالبان بوده و نقش همسایگان افغانستان را در آینده درک می‌کنیم».

پرایس در حالی که سعی می‌کرد لحن بی‌تفاوت نسبت به تلاش‌های ایران برای میانجی‌گری و برقراری ثبات و آرامش در افغانستان داشته باشد، اما افزود: «دستیابی به صلح در افغانستان نیاز به نقش مثبتی برای همسایگان دارد و نقش ایران ممکن است مثبت باشد».

روز چهارشنبه نشست گفتگو‌های بین‌الافغانی با حضور نمایندگان دولت افغانستان و طالبان با سخنرانی افتتاحیه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تهران آغاز شد.

وی در خصوص تحولات اخیر در عراق نیز ادعا کرد: «حملات اخیر گروه‌های حامی ایران در عراق نمونه‌ای از تهدید‌هایی است که آن‌ها برای حاکمیت این کشور دارند»./فارس
ارسال نظر