آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

ویروس دلتا پلاس در ایران مشاهده نشده است

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره برخی حواشی پیرامون لغو آزمون‌ها، گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی تا امروز هیچ یک از آزمون‌ها را لغو نکرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۲۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 11
کد خبر: ۹۴۹۹۲
به گزارش راهبرد معاصر  علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره برخی حواشی پیرامون لغو آزمون‌ها، گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی تا امروز هیچ یک از آزمون‌ها را لغو نکرده‌اند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص آخرین وضعیت شیوع ویروس دلتا و لغو برخی آزمون‌ها توضیح داد.

 

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره برخی حواشی پیرامون لغو آزمون‌ها، گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی تا امروز هیچ یک از آزمون‌ها را لغو نکرده‌اند.

او بیان داشت: ما شیوه‌نامه‌های لازم برای برگزاری هر آزمون را به سازمان سنجش اعلام می‌کنیم و می‌گوییم اگر این موارد رعایت شود، برگزاری آزمون بلامانع است. لذا اگر آزمونی لغو شده است، خود مسئولان برگزارکننده آزمون به دلیل اینکه توانایی رعایت شیوه‌نامه‌ها را نداشتند، آن آزمون را لغو کردند و آزمون‌ها از سوی وزارت بهداشت یا ستاد ملی کرونا لغو نشده است.

رئیسی در ادامه اضافه کرد: طبق آخرین اطلاعات، سازمان سنجش اعلام کرده است که می‌تواند تمامی شرایط آزمون‌ها را بوجود آورد و آنها را برگزار کند.

 

ویروس دلتا در سراسر کشور وجود دارد

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره ویروس دلتا کرونا بیان کرد: این ویروس چندین ماه است که در سراسر کشور وجود دارد و اینکه برخی مسئولان استانی اعلام می‌کنند در فلان استان مشاهده شده است، به این دلیل است که آنها ویروس دلتا کرونا را به تازگی مشاهده کرده‌اند.

 

او اضافه کرد: برخی از مسئولان می‌گویند مرز‌ها باید بسته شود تا ویروس دلتا به کشور ورود نکند، اما این در حالی است که دلتا کرونا به کشور ما آمده است و اگر قصد بستن مرز‌ها وجود دارد به این دلیل است که حجم شهر‌ها آلوده‌تر از این مقدار نشود، زیرا هر یک نفر می‌تواند صد‌ها نفر را آلوده کند.

 

رئیسی در پاسخ به اینکه ویروس دلتا پلاس در ایران مشاهده شده است یا خیر، تصریح کرد: خیر، ویروس دلتا پلاس در کشور فعلاً مشاهده قطعی نشده است، البته این احتمال وجود دارد که ویروس‌ وارد کشور شده باشد اما هنوز شناسایی نشده باشد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار