سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

دروازه بان استقلال برای دربی مشخص شد

تیم فوتبال استقلال در حالی برای دربی آماده می‌شود که ساختار دفاعی آبی پوشان به یک نظم و ثبات خاصی رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۲۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 12
کد خبر: ۹۵۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  تیم فوتبال استقلال که رتبه سومی‌اش در لیگ برتر قطعی شده و همچنان نیز نیم نگاهی به رده‌های بالاتر دارد، در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی باید به مصاف پرسپولیس برود تا برنده این دیدار سنتی به مرحله نیمه نهایی جام حذفی راه یابد.

 

خط دفاعی استقلال که تا چندی پیش به دلیل تغییرات زیاد و عدم ثبات مورد انتقاد قرار می‌گرفت، هفته‌هاست به روند عادی و ثبات رسیده و همین باعث شده میزان گل‌های خورده آنها تا حد چشمگیری کاهش یابد.

 

یکی از این تغییرات، استفاده از سید حسین حسینی درون دروازه بود. سنگربان شماره یک تیمِ مجیدی ششمین بازی پی در پی خود را در ترکیب اصلی تجربه کرد و با یک گل خورده و ثبت ۵ کلین شیت در این ۶ بازی، عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود به جای گذاشته باشد.

 

عملکرد حسینی در بازی‌های اخیر باعث می‌شود مجیدی در چارچوب دروازه‌اش برای دیدار با پرسپولیس تغییری ایجاد نکند و سید حسین حسینی برای هفتمین بار پیاپی وظیفه مراقبت از دروازه آبی پوشان را برعهده بگیرد.

 

دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی از ساعت ۱۹:۴۵ روز پنجشنبه ۲۴ تیر در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار