سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

تداوم آلودگی هوای تهران با آلاینده ازن

با تداوم آلودگی هوا در شهر تهران، امروز هم کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس جامعه قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 13
کد خبر: ۹۵۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر  در حال حاضر کیفیت هوای شهر تهران با شاخص در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس و در آستانه وضعیت ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد. در این شرایط افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی ، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

از روز شنبه تاکنون هوای تهران با آلاینده ازن در وضعیت ناسالم قرار داشته و طبق پیش بینی شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، روز آینده نیز کیفیت هوا در محدوده وضعیت ناسالم و قابل قبول خواهد بود.

از ابتدای سال جاری تاکنون تهران 95 روز هوای قابل قبول، 2 روز هوای پاک، یک روز هوای ناسالم برای همه گروه ها و 17 روز هوای ناسالم برای گروه های حساس جامعه داشته که متأسفانه شمار روزهای ناسالم در حال افزایش است.

در حال حاضر دمای هوای تهران 36 درجه سانتیگراد است و طبق اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، کمینه دما در روز آینده 27 درجه و بیشینه دما 37 درجه خواهد بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر