کرونا می‌تواند با خودش مقابله کند؟-راهبرد معاصر
احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای در تهران علت مسمومیت تعدادی از اهالی رضوانشهر چه بود؟ تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود

کرونا می‌تواند با خودش مقابله کند؟

محققان آمریکایی روشی درمانی را طراحی کردند که نشان می‌دهد کرونا می‌تواند با خودش مقابله کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۲۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 16
کد خبر: ۹۵۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از العربیه، محققان دانشگاه پنسیلوانیا روشی درمانی را طراحی کرده اند تا اثبات کنند می‌توان از خود ویروس کرونا برای مقابله با خودش استفاده کرد.

بر پایه این گزارش، ویروس‌ها از طریق استفاده از سلول‌هایی که آن‌ها را آلوده می‌کنند، رشد می‌کنند؛ اما برای تکثیر و آلوده ساختن سلول‌های دیگر می‌بایستی پروتئین‌های ویروسی تولید کنند. در نتیجه ویروس‌ها نیز در معرض بهره برداری از نسخه‌های معیوب خود قرار می‌گیرند که چنین پروتئنی‌هایی را تولید نمی‌کنند.

 ژنوم ویروس معیوب می‌تواند در سلول‌های آلوده تکثیر شود و چنین ژنومی نظر به اندازه کوچک خود می‌تواند به شکلی تکثیری سریعتر داشته باشد که همین مسأله با تکثیر ویروس تداخل دارد.

بر پایه پژوهشی که در نشریه علمی «PeerJ» به انجام رسید، تیمی از دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا نسخه‌ای مصنوعی و معیوب از ویروس کرونا را درست کرد؛ به طوری که اقدام به تجمیع ژنوم ویروس کردند که هیچ پروتئین عملکردی را رمز گذاری نمی‌کند؛ اما ژنوم را قادر به تکثیر می‌کند. این ژنوم مصنوعی سه برابر سریعتر از ویروس اصلی در سلول‌های آلوده تکثیر می‌شد و ایجاد تداخل می‌کرد؛ مسئله‌ای که سبب می‌شود تا میزان ویروس سلول‌های آلوده در ظرف ۲۴ ساعت به نصف کاهش یابد.

انتقال ژنوم مصنوعی ویروس به همان میزانی در انتقال کارآمد است که ویروس اصلی است و این نشان می‌دهد که می‌توان نسخه‌ای از این راهکار به عنوان درمان ضد ویروس مورد استفاده قرار گیرد.

در این پژوهش تیم تحقیق ژنوم مصنوعی معیوب را در سلول‌های میمون سبز آفریقایی که به ویروس اصلی میتلا بود وارد کردند و مشاهده کردند ظرف ۲۴ ساعت ژنوم مصنوعی توانسته است تا میزان ویروس اصلی را به مقدار نصف کاهش دهد. آن‌ها همچنین متوجه شدند ژنوم مصنوعی به میزان ۳.۳ برابر سریعتر از ویروس اصلی تکثیر می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر