تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

نقض حریم آبی لبنان از سوی صهیونیست ها

یک فروند قایق توپدار ارتش (رژیم) اسرائیل با ورود به منطقه «راس الناقوره (واقع در جنوب لبنان) حریم آبی لبنان را نقض کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 27
کد خبر: ۹۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، ارتش لبنان از نقض مجدد حریم آبی خود در صبح شنبه از سوی یک فروند قایق نظامی ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

 

به نوشته «خبرگزاری رسمی لبنان» ارتش لبنان در بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد، یک فروند قایق توپدار ارتش (رژیم) اسرائیل ساعت 7.49 دقیقه به وقت محلی با نقض حریم آبی لبنان حدود 50 متری منطقه «راس الناقوره (واقع در جنوب لبنان) قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، این قایق مسلح رژیم صهیونیستی 26 دقیقه نیز در این منطقه توقف داشته است.

در بیانیه ارتش لبنان اشاره شده که این نقض حریم آبی با هماهنگی با نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد (یونیفل) تحت پیگرد قانونی قرار دارد.

 

این در حالی است که «الیاس بوصعب» وزیر دفاع لبنان به همراه «ژوزف عون» فرمانده ارتش این کشور چهارشنبه گذشته از مقر نیروهای یونیفل در جنوب لبنان دیدار کردند. بوصعب در این دیدار اظهار داشت، خواستار بازپس‌گیری هر وجب از خاک خود هستیم و از آن شانه خالی نخواهیم کرد.

 

هنگام بازدید وزیر دفاع لبنان از این منطقه، یک قایق جنگی صهیونیستی مستقر در آب‌های فلسطین اشغالی، این بازدید را زیر نظر داشت و در مقابل یک کشتی جنگی یونیفل نیز در ساحل الناقوره حاضر بود.

ارسال نظر