محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

خبر فوری ، فرهاد مجیدی سرمربی استقلال شد

در پی شکست استقلال در بازی دیشب مقابل پدیده ، مسئولان باشگاه استقلال فرهاد مجیدی را به عنوان سرمربی موقت به جای شفر معرفی کردند .
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 28
کد خبر: ۹۶۴۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، به دنبال شکست یک بر صفر استقلال مقابل پدیده شهر خودرو و از دست دادن شانس قهرمانی، مسئولان استقلال که در مشهد حضور دارند، جلسه‌ای را در خصوص وضعیت ادامه همکاری وینفرد شفر برگزار کردند.

 

در این جلسه تصمیم گرفته شد هدایت استقلال به صورت موقت تا پایان فصل به فرهاد مجیدی سپرده شود. صحبت‌هایی با مجیدی صورت گرفت و مربی جوان آبی‌پوشان نیز تلویحا این پیشنهاد را پذیرفته است. از طرفی، فعالیت‌های وینفرد شفر و ساشا پسرش به حالت تعلیق در می‌آید تا برای آینده همکاری او با باشگاه استقلال تصمیماتی گرفته شود. همه این مسائل شب گذشته صحبت شده و قرار است پس از بازگشت استقلال از مشهد، در جلسه هیئت مدیره باشگاه تصمیمات قطعی گرفته شود.

 

شفر یک سال دیگر با استقلال قرارداد دارد و با توجه به اینکه فسخ قراردادش نزدیک به 15 میلیارد تومان برای باشگاه استقلال هزینه خواهد داشت، مسئولان باشگاه به دنبال راهکاری برای فسخ این قرارداد هستند. ذکر این نکته ضروری است که تصمیمات گرفته شده صرفا به بعد بازی با پدیده برمی‌گردد و امکان دارد در هیئت مدیره باشگاه تصمیم به ادامه همکاری شفر گرفته شود، اما از صحبت‌های هیئت مدیره چنین برمی‌آید که بیشتر آنها موافق ادامه همکاری با شفر نیستند.

تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عبداه
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
0
0
بلايي كه سرمنصوريان آوردند سر فرهاد هم خوامندآورد براي فرهاد هنوزخيلي زود است مربي شود
عبداه
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
0
0
بلايي كه سرمنصوريان آوردند سر فرهاد هم خوامندآورد براي فرهاد هنوزخيلي زود است مربي شود
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار