حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ادعای انگلیسی‌ها از هدف قرار گرفتن یک کشتی اسرائیلی در دریای عمان

یک گروه نظامی انگلیسی در بیانیه‌ای کوتاه مدعی شد که یک کشتی شامگاه پنجشنبه در دریای عمان هدف قرار گرفته شده اما جزئیات بیشتر در این‌باره ارائه نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 30
کد خبر: ۹۷۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع انگلیسی امروز (جمعه) از هدف قرار گرفتن یک کشتی در دریای عمان واقع در نزدیکی سواحل این کشور خبر دادند.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گروه نظامی انگلیسی موسوم به «عملیات‌های تجاری دریایی» در بیانیه‌ای کوتاه با اعلام این خبر، ادعا کرد که تحقیقات درباره آن در جریان است.

این گروه بدون ارائه جزئیات بیشتر از هویت یا نوع کشتی مذکور، مدعی است که این اتفاق در واپسین دقایق شامگاه پنجشنبه در شمال شرقی جزیره «مصیره» رخ داده است.

محلی که انگلیسی‌ها ادعا می‌کنند حادثه در آن رخ داده، حدود ۳۰۰ کیلومتر با «مسقط» پایتخت عمان فاصله دارد.

آسوشیتدپرس با بیان اینکه این گروه هیچ جزئیات بیشتری درباره این حادثه اعلام نکرده، نوشت دیگر منابع، اما احتمال می‌دهند که این حادثه ربطی به دزدی دریایی نداشته باشد.

بر اساس این گزارش، گروه انگلیسی مذکور روز پنجشنبه نیز ادعا کرده بود در حال تحقیق روی حادثه مشابه دیگری در همان منطقه است که درباره آن نیز جزئیات بیشتری تاکنون ارائه کرده است.

دولت عمان نیز تاکنون وقوع حمله به کشتی در آب‌های نزدیک این کشور را تایید نکرده و مقام‌های آن نیز از اظهار نظر در این‌باره خودداری کردند.

به نوشته آسوشیتدپرس، ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا نیز که در آب‌های غرب آسیا مستقر است به سوالات درباره ادعای گروه انگلیسی پاسخ نداده است.

ساعاتی بعد از این گزارش، وزارت دفاع انگلیس در بیانیه‌ای ادعا کرد که کشتی هدف قرار گرفته شده در دریای عمان، تحت مالکیت رژیم صهیونیستی بوده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» طبق گفته مقام‌های نظامی دریایی انگلیس، این کشتی تجاری اسرائیلی در فاصله ۲۸۰ کیلومتری بندر «الدقم» هدف حمله قرار گرفته است./فارس
 
ارسال نظر
آخرین اخبار