پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

وزیر دفاع: دشمنان درصدد تخریب فرهنگ و ارزشهای ما هستند

امیر حاتمی گفت: دشمنان در کنار جنگ نظامی و جنگ اقتصادی تهاجم فرهنگی را در دستور کار قرار داده اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 31
کد خبر: ۹۷۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر آیین رونمایی از بازسازی و نوسازی مسجد امام موسی کاظم علیه السلام شهرک شهید چمران بعد از ظهر امروز با حضور امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ، حجت الاسلام والمسلمین اقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و امیر شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع برگزار شد.

 

امیر سرتیپ حاتمی در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: باز سازی مساجد و شهرک ها بسیار مهم است و موجب می شود کارکنان و ساکنان این شهرک ها بدانند که مجموعه وزارت دفاع به فکر آنها هستند و برای آنها و خانواده آنها محیط زندگی را نوسازی می کند این نشان میدهد جریان حیات ادامه دارد.

 

وی ادامه داد: در خصوص بازسازی مساجد باید طرح جامعی داشته باشیم و به خوبی بدانیم 413 مسجد و نماز خانه وزارت دفاع چه وضعیتی دارند.

وزیر دفاع با بیان اینکه نهضت بازسازی و نوسازی مساجد را همواره داشته ایم گفت: در طول سالیان گذشته نوسازی مساجد را دنبال کرده ایم اما باید با برنامه مراکزی را که نیاز دارند را بازسازی کنیم.

 

امیر حاتمی با اشاره به بیانات حضرت امام خمینی ره و مقام معظم رهبری در خصوص مساجد گفت: امام راحل و مقام معظم رهبری دو جمله در خصوص مساجد دارند که بسیار به هم نزدیک است، امام خمینی ره می‌فرماید ؛ مساجد سنگر هستند این سنگرها را حفظ کنید و مقام معظم رهبری نیز می فرمایند؛ مسجد هسته مقاومت است. توجه به این بیانات به خوبی برای ما روشن می کند که ما با چه مسئولیتی مواجه هستیم و به کجا باید تکیه کنیم.

 

وی با اشاره به تهدیدات دشمن در حوزه فرهنگ ادامه داد: دشمنان در کنار جنگ نظامی و جنگ اقتصادی تهاجم فرهنگی را در دستور کار قرار داده اند و در این راستا با استفاده از هزاران شبکه تلویزیونی ، ماهواره ای ، سایت و شبکه های مختلف در فضای مجازی فرهنگ ما را هدف قرار گرفته اند. آنها با استفاده از ظرفیت های مختلف برروی فرهنگ های دینی ، اعتقادی و انقلابی ملت ما کار می کنند بدون هیچ محدودیتی و با استفاده از آخرین تکنولوژی ها تلاش می کنند این فرهنگ و ارزشها را تخریب کنند به این موضوع که توجه می کنیم بهتر متوجه می شویم آن جایی که باید بر روی آن تمرکز کنیم و به آن تکیه داشته باشیم مساجد است.

 

وزیر دفاع تصریح کرد: در مساجد هم تربیت اتفاق می‌افتد و هم مقابله با آسیب ها شکل می گیرد و محور و شاکله و منشاء حرکت انقلابی اسلامی ما هم این مساجد هستند ، ما بارها و بارها شاهد بودیم که در یک دوره طولانی دشمن نقشه های فراوانی کشیده و توطئه های گسترده‌ی انجام داده‌اند اما با یک محرم و صفر و یا یک ماه رمضان و شب‌های قدر همه این رشته هایی که دشمنان بافته اند به دست معتقدین و مذهبی ها پنبه می شود و این ارزش ها و اعتقادات و داشته هاست که ملت ما را به راه راست هدایت می کنم./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده