پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

اظهارات اتحادیه اروپا درباره حمله به کشتی اسرائیلی

سخنگوی کمیسیون اروپا ضمن محکومیت حادثه برای کشتی صهیونیستی بیان کرد که منتظر اطلاعات بیشتر درباره حمله به کشتی اسرائیلی هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 03
کد خبر: ۹۷۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر اتحادیه اروپا نیز به جمع دولت‌های آمریکا، انگلیس، رومانی و ناتو در محکوم کردن حادثه کشتی تجاری اسرائیلی در دریای عمان پیوست.

«نبلیه مصرالی» سخنگوی کمیسیون اروپا امروز (سه‌شنبه) گفت: «ما حمله به کشتی [اسرائیلی] در خلیج عمان را محکوم می‌کنیم و منتظر روشن شدن شرایط این حمله و نتیجه تحقیقات هستیم».

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، این مقام اروپایی همچنین اظهار داشت: «حمله به کشتی [اسرائیلی] با امنیت و آزادی ناوبری مغایرت دارد و ما هرگونه اقدامی را که بر ثبات در منطقه تأثیر بگذارد رد می‌کنیم».

مصرالی در واکنش به تهدیدهای اخیر برخی کشورها از جمله آمریکا و انگلیس برای پاسخ‌دادن به این حادثه، تاکید کرد: «تمام طرف‌های درگیر باید از اقداماتی که صلح و ثبات را در منطقه تضعیف می‌کند، اجتناب کنند».

 

صبح جمعه (هشتم مردادماه)، گروه نظامی انگلیسی موسوم به «عملیات‌های تجاری دریایی» در بیانیه‌ای کوتاه مدعی شد که یک کشتی شامگاه پنجشنبه (هفتم مردادماه) در دریای عمان هدف قرار گرفته است. بعد از آن، وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که کشتی مذکور تحت مالکیت رژیم صهیونیستی بوده و در فاصله ۲۸۰ کیلومتری بندر «الدقم» هدف حمله قرار گرفته است.

 

عصر روز جمعه نیز شرکت «زودیاک ماریتایم» که متعلق به «ایال عوفر» میلیاردر صهیونیست و مستقر در لندن است، اعلام کرد که ۲ نفر از خدمه این کشتی تجاری با نام «مِرسِر استریت»، در پی حمله به آن، کشته شدند.

پیش از این نیز سازمان ناتو طی بیانیه‌ای ضمن تاکید بر اهمیت آزادی کشتی‌رانی در تمام آب‌های آزاد جهان، مدعی شد که نگران «اقدامات ثبات‌زدای ایران در منطقه» غرب آسیا است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر