ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

آخرین اخبار رتبه‌ بندی معلمان

بر اساس آخرین اخبار رتبه‌ بندی معلمان رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش توضیحاتی را درباره رسیدگی لایحه رتبه بندی معلمان ارائه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 10
کد خبر: ۹۸۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت : مجلس در حال بررسی بر روی طرحی است تا افرادی که در مدارس غیردولتی و یا به عنوان خرید خدمات کار می‌کنند، در آزمون‌های استخدامی شرکت کنند و از یک اولویت برخوردار باشند. ناصر سلیمان‌زاده رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در خصوص درخواست تعدادی از معلمان خرید خدمات و معلمان مدارس غیردولتی درباره استخدام در آموزش و پرورش، اظهار کرد: برنامه‌ای در این زمینه نداریم.

وی افزود: تا جایی که اطلاع دارم مجلس در حال بررسی بر روی طرحی است مبنی بر اینکه افرادی که در مدارس غیردولتی و یا به عنوان خرید خدمات کار می‌کنند در آزمون‌های استخدامی شرکت کنند و از یک اولویت برخوردار باشند و درصدی ضریب بخورد تا شانس قبولی‌شان بالا برود.
سلیمان‌زاده اضافه کرد: طبق ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی، به هیچ عنوان اجازه نداریم نیرویی را خارج از آزمون استخدامی و دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی به‌کارگیری کنیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر بر اساس مجوز سازمان اداری و استخدامی، در حال تبدیل وضعیت نیرو‌های قراردادی و حتی شرکتی که ایثارگر هستند و یا پدر و مادر ایثارگر دارند، هستیم، اما هنوز برای تبدیل وضعیت سایر قراردادی‌های کار معین مجوزی دریافت نشده است.
رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش درباره رتبه‌بندی معلمان نیز گفت: قبل از عید نوروز، لایحه را تحویل مجلس دادیم و مجلس از اسفند ۹۹ در حال بررسی روی آن است که اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی افزود: اکنون روی تأمین اعتبار آن حرف دارند؛ البته تلاش کردیم کار متناسب با اعتبارات پیش‌بینی شده جلو برود؛ در حال حاضر منتظر نظر مجلس هستیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر