تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

رایزنی فرمانده نیروی دریایی عراق با سپاه برای اجرای رزمایش مشترک

فرمانده نیروی دریایی سپاه از دو کشور و ملت ایران و عراق به عنوان بهترین شاهد مثال وحدت مسلمانان نام برد و گفت: به طور قطع بیگانگان از وحدت مسلمانان در منطقه ناراحتند، به این دلیل که اگر این وحدت برقرار شود حضور بیگانگان در منطقه بی فایده است؛ از این رو ما باید وحدت و برادریمان را روز به روز عمق و قوام بخشیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 01
کد خبر: ۹۹۴۲
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از سپاه نیوز، سپهبد احمد جاسم المعارج فرمانده نیروی دریایی ارتش عراق که به همراه هیاتی نظامی به کشورمان سفر کرده است، با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه ، با دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه دیدار و گفت و گو کرد.

توسعه همکاری های دفاعی در حوزه های دریایی بین دو کشور، ایجاد کمیسیون مشترک همکاری‌های دفاعی - دریایی، گسترش هماهنگی ها بین نیروهای دریایی دو کشور، همکاریهای آموزشی، علمی و پژوهشی، تبادل تجربیات دانشگاهی در موضوع علوم و فنون دریایی، همکاری های فنی و مهندسی دریایی در امور زیربنایی و  اجرای رزمایش های مشترک دریایی از محورهای مورد تبادل نظر در این دیدار بود.

فرمانده نیروی دریایی سپاه در این دیدار با بیان اینکه دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه بین مسلمانان هستند، گفت: برغم تمامی توطئه ها علاقه خاصی بین مردم ایران و عراق به دلیل اشتراکات دینی و نزدیکی های قومی از گذشته وجود داشته است و از دو  ملت ایران و عراق می توان به عنوان بهترین شاهد مثال وحدت مسلمانان نام برد.

وی با بیان اینکه معتقدیم  می‌توانیم با وحدت و همدلی امنیت منطقه خلیج فارس را تامین کنیم، اظهار کرد: به طور قطع  بیگانگان از وحدت مسلمانان در منطقه ناراحتند، به این دلیل که اگر این وحدت برقرار شود حضور بیگانگان در منطقه بی فایده است؛ از این رو ما باید وحدت و برادریمان را روز به روز عمق و قوام بخشیم.

دریادار تنگسیری با اشاره به جانفشانی های رزمندگان جبهه مقاومت در مقابله با تروریسم تکفیری در منطقه و به ویژه در عراق تاکید کرد: همدلی ،هماهنگی و وحدت مسلمانان می تواند موجب عدم به وجود آمدن گروه‌های تکفیری مثل داعش شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش عراق نیز در این دیدار گفت : روابط دوجانبه ایران و عراق  هم به لحاظ دینی  و هم به لحاظ قومیتی بسیار نزدیک بوده و ما به دنبال این هستیم که این روابط توسعه و تعمیق پیدا کند.

وی تصریح کرد : برادران ایرانی ما در سپاه وسایر نیروها همکاری بسیار وسیع و تنگاتنگی با حشدالشعبی و نیروهای ما برای شکست دادن داعش داشتند و در تمامی محورهای مبارزه با تروریسم  و داعش به خوبی نقش آفرینی کردند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش عراق تاکید کرد:  برادران ما در عراق به نقش فعال و مثبت ایران در رویارویی و مقابله با داعش اذعان دارند و ما امیدواریم روابط ما در آینده عمق بیشتری یابد و به دشمن اجازه ندهیم بین ما فاصله ایجاد کند.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار