به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده قم در مجلس در حمایت از گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات گفت: آقای خطیب دوبار از مدیرکلی قم عزل می شود یک بار با نظر شخص آقای خاتمی و بار دوم با نظر مستقیم آقای احمدی نژاد، اگر خطیب کج رفته پس احتمالا احمدی نژاد است که درست می رود!
حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در موافقت با گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات طی سخنانی اظهار داشت: عمده مطالبی که بنده درباره آقای خطیب می خواهد بیان کنم درباره حوزه انتخابیه بنده یعنی قم است. ضمن اینکه میزان آشنایی چند 10 ساله ای که بنده با آقای خطیب دارم یکی دیگر از دلایلی بود که در این جایگاه حاضر شدم.
وی افزود: دوستانی که اظهار نظر می کنند شاید به اندازه بنده که تجربه و سابقه چند 10 ساله متنوع با ایشان دارم، چنین شناختی که مبنای قضاوت دقیق باشد، نداشته باشند. خانواده ایشان ارزشی، انقلابی و ولایی هستند و ایشان از ابتدایی جنگ اطلاعات جنوب کشور را برای نقش آفرینی انتخاب کردند و در همان منطقه نیز جانباز شدند. وقتی کمونیست ها و منافقین مسجد سلیمان را محل تاخت و تاز خود قرار دادند جناب خطیب و چند نفر از روحانیون انقلابی بودند که توانستند در این شهر مستقر شوند و شرایط را تغییر دهند.
نماینده قم در مجلس گفت: بنده قبل از حضور جناب خطیب به عنوان مدیر کل اطلاعات قم و حین حضور ایشان به مدت سه دوره و بعد از حضور ایشان بنده عضو ثابت شورای تامین استان قم بودم و مهمترین حوادث و ناآرامی ها در آن دوران در قم رقم خورد. آقای خاتمی رئیس جمهور شده بود و دیدار با مرحوم منتظری در 13 رجب داشت که مطالب آن دیدار پخش شد و مرحوم منتظری آقای خاتمی را رسما دعوت به آشوب علیه نظام و ترغیب به استعفا کرد که پیروی این مسئله قم یکپارچه هیجان و حرکت شد که رسانه های بیگانه جمعیت حاضر در خیابان های قم را 400 هزار نفر عنوان کردند.
ذوالنوری گفت: در دوران دولت آقای خاتمی و ریاست وی بر شورای عالی امنیت ملی مسئله حصر مرحوم آقای منتظری اتفاق افتاد ولی عده ای آدرس غلط به مردم می دهند و حصر را از دیگران مطالبه می کردند در حالی که شورای عالی امنیت ملی به ریاست آقای خاتمی بود که مرحوم منتظری را محصور کرد و در 8 سالی که وی رئیس جمهور بود مرحوم منتظری در حصر بود. لذا در آن قضایا اگر کسی در این جمع بفرماید که بیشتر از بنده در جریان حوادث بوده، همین الان اعلام کند. بنده در جریان ریز مسائل پشت پرده آن دوران هستم.
وی ادامه داد: آقای جلالی میفرماید که من در جریان ریز ماجرای حوادث آن زمان بودم. سوال من از ایشان این است که شما در کدامیک از جلسات شورای تامین استان قم بودید؟ شما به عنوان یک شهروند نظاره گر حوادث بودید و البته تاثیرآفرین در بروز آن حماسه ولی اینکه پشت پرده چه می گذشت با مسئولیت و شغل شما تناسبی نداشت.
نماینده قم در مجلس خاطرنشان کرد: ماجرای دراویش گنابادی که یک فتنه در قم بود و قضایای مسجد محمدیه و موضوعات دیگری که در قم اتفاق افتاد بنده در جریان ریز پشت پرده بودم. بنده با قسم جلاله شهادت می دهم که سر سوزنی از جانب آقای خطیب کاری که بوی انقلابی گری آن کم باشد از ایشان ندیدیم. در همه حوادث و وقایع ایشان جلوتر از همه حرکت می کرد. آقای یونسی در ابتدای دولت آقای خاتمی، روز چهارشنبه از این مجلس به عنوان وزیر اطلاعات رای اعتماد گرفت، صبح روز پنجشنبه که هنوز جوهر رای اعتمادش خشک نشده بود، بنده، سردار قریشی مرحوم آقای نقوی، مرحوم بهرامی، سردار شکارچی و چند نفر دیگر رفتیم به عنوان تبریک دفتر آقای یونسی و درخواست برای ابقای آقای خطیب برای مدیرکلی اطلاعات استان قم. آقای یونسی به ما گفت که مطلقا این را از من نخواهید که این شدنی نیست.
ذوالنور ادامه داد: وقتی از او علت را جویا شدیم آقای یونسی گفت به دلیل اینکه جناب خاتمی بنده را احضار کرده و به عنوان شرط ضمن عقد از من تعهد گرفته که شما باید خطیب مدیرکل قم، شهیدی مدیرکل اصفهان و مدیرکل فارس را باید در اولین روز کار عزل کنید.آیا خطیبی که اینجا توصیف شد همان خطیبی است که آقای خاتمی دستور عزل او را داد؟ آقای خطیب دوبار عزل می شود یک بار با نظر شخص آقای خاتمی و بار دوم با نظر مستقیم آقای احمدی نژاد. اگر خطیب کج رفته پس احتمالا احمدی نژاد است که درست می رود. چرا باید اصلاحات و انحراف لبه یک قیچی شود برای تخریب آقای خطیب؟
وی تصریح کرد: سوال این است که وقتی تمام دنیا و نظام سلطه و ایادی داخلی آنها بسیج شدند تا آنتی تز انقلاب از قم در بیاید چرا موفق نشدند؟ چرا امروز قم یکپارچه پشتیبان نظام اسلامی و ولایت است؟ دو عامل داشت یک عامل طبیعت قم و حوزه های علمیه و دوم تاثیر سربازان گمنام امام زمان بود. بارها در جمع علما بحث کردیم که جناب آقای خطیب که نه سن بالایی داشتند و نه جثه تنومندی داشتند ولی پختگی و تدبیر ایشان همه را از عملکرد ایشان متعجب می کرد.
نماینده قم در مجلس خاطرنشان کرد: آقای جلالی به قم و ماجرای دستگیری ها اشاره کردند. زمانی که جلسه سخنرانی آقای هاشمی در 15 خرداد 85 در مسجد اعظم قم به هم خورد قوه قضاییه و شخص آقای هاشمی فشارهای سنگینی وارد کردند و وزارت اطلاعات فشار وارد کرد و بارها در جلسات از آقای خطیب شنیدیم که می گفت من به دنبال این هستم که هم فشارها جواب داده شود و هم به بچه ها آسیبی وارد نشود. سوال این است که چرا احکامی که علیه نیروهای دستگاه امنیتی صادر شده بود هیچ کدام اجرایی نشد؟ چرا شلاق و حکمی که داده شده بود اجرایی نشد؟ علت این بود که هر موضوعی اقدام خود را می طلبد و دستگاه امنیتی نمی تواند جار بزند که من فلان کار را می کند.
ذوالنوری با بیان اینکه برخی ها مسئله سطح تحصیلات آقای خطیب را مطرح می کنند، گفت: سوال من این است که اسلام و شرع برای ما مهمتر است یا قانون اساسی؟ شرع می گوید قاضی باید مجتهد باشد، آیا قضات ما امروز همه مجتهد هستند؟ امام مسلمین و حاکم شرع است که اجازه مداخله می دهد. امام فرمود اکر مردم همه به رئیس جمهوری رای دادند اما ولی فقیه حکم او را تنفیذ نکرد حق تصرف در امور را ندارد و اگر تصرف کرد طاغوت است . بنابراین وزیری که جایگاه او حاکمیتی است مجاز به تصرف می شود مانند قاضی که مجوز تصرف به او داده شده است. البته در قانون اساسی هم نگفته است که مجتهد مطلق بلکه اشاره شده است که مجتهد یا قریب به اجتهاد. سوال این است که مگر کسانی که پیش از این در جایگاه وزیر اطلاعات قرار داشته اند از نظر علمی از آقای خطیب بالاتر بوده اند؟
وی در پایان خاطرنشان کرد: جناب آقای خطیب که این سکان را بدست می گیرند در کمیسیون امنیت ملی به این مسئله تاکید کردند که روز به روز تحول متناسب با وضع موجود که هر لحظه فضای آن تغییر می کند را در وزارت اطلاعات ایجاد می کند. این به معنی ناکارآمدی وضع موجود نیست بلکه به معنای بهبود بخشی است. ما ضمن احترام و خدا قوت به سربازان گمنام امام زمان که مردانه در برابر مسائل ایستادند باید در وزارت اطلاعات متناسب با بحران های جدید سازوکاری جدید طراحی کنیم.