تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

توضیح قالیباف درباره تأیید «خطیب» توسط رهبر انقلاب

رئیس مجلس در دومین روز جلسه برسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: در اصل ۱۱۰ و ۱۷۶ حوزه دفاعی، امنیتی و سیاست خارجی شخص رهبری مسئولیت دارند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 22
کد خبر: ۹۹۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌جمهور گفت من وزرای مربوطه در بخش‌های امنیتی و سیاست خارجی را خدمت رهبر انقلاب معرفی کردم و ایشان موافقت کردند.

 

در ادامه جلسه علنی نوبت صبح روز یکشنبه (۳۱ مردادماه) و در جریان بررسی رأی اعتماد به سید اسماعیل خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات حسین میرزایی نماینده اصفهان در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات که موضوعاتی را از رهبر انقلاب و رئیس جمهور نقل کرد، گفت: مسئولیت رئیس‌جمهور این است که وزرای خود را تعیین کند و طبق روال قانونی نیز فهرست وزرا را به مجلس معرفی کرده است.

 

وی افزود: قانون اساسی در اصل ۱۱۰ و ۱۷۶ در حوزه‌ مسائل امنیتی، دفاعی و سیاست خارجی شخص مقام معظم رهبری را مسئول می‌داند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: روال این گونه است که در خصوص این حوزه‌ها، دولت‌ها وقتی افرادی را مشخص می‌کنند، حتما نظر رهبری را می‌گیرند. در همه دولت‌های گذشته اینگونه بوده و الان هم این گونه است.

 

قالیباف گفت: رئیس‌جمهور در این زمینه گفت من وزرای مربوطه در بخش‌های امنیتی و سیاست خارجی را خدمت حضرت آقا معرفی کردم و ایشان موافقت کردند.

 

وی خطاب به نمایندگان مخالف گفت: حالا اگر کسی حرف دیگری می‌زند و نسبت‌هایی را می‌دهد، حرف اضافه است./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده