تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

توضیح قالیباف درباره تأیید «خطیب» توسط رهبر انقلاب

رئیس مجلس در دومین روز جلسه برسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: در اصل ۱۱۰ و ۱۷۶ حوزه دفاعی، امنیتی و سیاست خارجی شخص رهبری مسئولیت دارند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 22
کد خبر: ۹۹۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌جمهور گفت من وزرای مربوطه در بخش‌های امنیتی و سیاست خارجی را خدمت رهبر انقلاب معرفی کردم و ایشان موافقت کردند.

 

در ادامه جلسه علنی نوبت صبح روز یکشنبه (۳۱ مردادماه) و در جریان بررسی رأی اعتماد به سید اسماعیل خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات حسین میرزایی نماینده اصفهان در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات که موضوعاتی را از رهبر انقلاب و رئیس جمهور نقل کرد، گفت: مسئولیت رئیس‌جمهور این است که وزرای خود را تعیین کند و طبق روال قانونی نیز فهرست وزرا را به مجلس معرفی کرده است.

 

وی افزود: قانون اساسی در اصل ۱۱۰ و ۱۷۶ در حوزه‌ مسائل امنیتی، دفاعی و سیاست خارجی شخص مقام معظم رهبری را مسئول می‌داند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: روال این گونه است که در خصوص این حوزه‌ها، دولت‌ها وقتی افرادی را مشخص می‌کنند، حتما نظر رهبری را می‌گیرند. در همه دولت‌های گذشته اینگونه بوده و الان هم این گونه است.

 

قالیباف گفت: رئیس‌جمهور در این زمینه گفت من وزرای مربوطه در بخش‌های امنیتی و سیاست خارجی را خدمت حضرت آقا معرفی کردم و ایشان موافقت کردند.

 

وی خطاب به نمایندگان مخالف گفت: حالا اگر کسی حرف دیگری می‌زند و نسبت‌هایی را می‌دهد، حرف اضافه است./مهر

ارسال نظر