ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

اعلام آمادگی احمد مسعود برای گفت‌وگو با طالبان

فرزند «احمدشاه مسعود» فرمانده جهادی افغانستان: ما آماده‌ایم تا از طریق مذاکرات یک دولت جامع با طالبان تشکیل دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 22
کد خبر: ۹۹۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرزند شهید احمدشاه مسعود فرمانده جهادی افغانستان با بیان اینکه آماده گفت‌وگو با طالبان است، تاکید کرد حاضر است در صورت ایجاد شرایط برای صلح و امنیت، از خون پدرش بگذرد.

 

 «احمد مسعود»، پسر احمدشاه مسعود، فرمانده جهادی افغانستان در مصاحبه با روزنامه الشرق الاوسط گفت که آماده است در صورت ایجاد شرایط برای صلح و امنیت از خون پدرش دو روز قبل از حملات 11 سپتامبر 2011 ترور شد، بگذرد.

 

وی گفت: «ما آماده گفت‌وگو با طالبان هستیم و با آنها تماس داریم. حتی پدرم نیز با طالبان گفت‌وگو کرد. او در سال 1996 بدون سلاح و محافظتی با رهبران جنبش در خارج از کابل صحبت کرد و به آنها گفت: شما چه می‌خواهید؟ اجرای دین اسلام؟ ما مسلمان هستیم و صلح می‌خواهیم، پس اجازه دهید با هم کار کنیم.»

 

مسعود افزود: «با این حال، طالبان می‌خواهد چیزهایی را با سلاح تحمیل کند که ما قبول نمی‌کنیم. اگر آنها صلح می‌خواهند ، با ما گفت‌وگو و همکاری کنند، ما همه افغان هستیم و صلح برقرار خواهد شد.»

 

فرزند احمدشاه مسعود، همچنین گفت: در دوران پدرم پس از آنکه طالبان نتوانست شمال را تصاحب کند، القاعده او را ترور کرد، اما من می‌خواهم از خون پدرم بگذرم تا صلح، امنیت و ثبات به ارمغان بیاید. ما آماده‌ایم تا از طریق مذاکرات یک دولت جامع با طالبان تشکیل دهیم. اما آنچه قابل قبول نیست تشکیل دولتی در افغانستان است که بر افراط‌گرایی بنا شود و نه تنها برای افغانستان بلکه برای منطقه تهدید جدی خواهد بود.

 

وی با تاکید بر اهمیت تمرکززدایی در افغانستان اظهار داشت: ما در حال حاضر با طالبان گفت‌وگو می‌کنیم و امیدواریم راهی برای برون رفت و پایان هرگونه جنگی بیابیم. آنها (طالبان) می‌گویند که با تروریسم بین المللی مخالف هستند، ما امیدواریم که آنها واقعاً این را بخواهند.

 

وی همچنین در پایان گفت: اگر طالبان وارد پنجشیر شود، با آنها می‌جنگیم. درست است که آنها می‌توانند با صلح بدون سلاح وارد شوند، اما اگر آنها با اسلحه وارد شوند، ما آماده دفاع تا آخرین نفرات خود هستیم، اما باید به صلح فرصتی داده شود حتی اگر این صلح با طالبان باشد./تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار