خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

پاسخ قالیباف به تذکر نماینده مجلس درباره نظر کمیسیون درباره وزرای پیشنهادی

پاسخ قالیباف به تذکر نماینده مجلس درباره نظر کمیسیون درباره وزرای پیشنهادی قالیباف گفت: اعلام نظر کمیسیون درباره وزرای پیشنهادی به معنای تصمیم‌گیری به جای نمایندگان نیست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 23
کد خبر: ۹۹۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس مجلس گفت: گزارش کمیسیون در باره وزرای پیشنهادی و اعلام قبولی یا مردود دانستن وزیر پیشنهادی به معنای به جای نمایندگان نیست.

 

 حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در نشست علنی امروز (دوشنبه اول شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی و در تذکر شفاهی گفت: آنچه که در ماده 202 آیین نامه داخلی مجلس آمده، این است که کمیسیون‌های مربوط به انطباق برنامه‌های وزیر پیشنهادی را با اسناد بالادستی اعلام کنند.

 

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اینکه در گزارش ارائه شده کمیسیون‌ها قبولی یا مردودی اعلام شده و در تبلت‌ها بارگذاری شده، به نظر می‌رسد مخالف ماده 202 آیین نامه داخلی مجلس باشد.

 

وی افزود: ما اگر اصل 85 را هم مدنظر قرار دهیم، قانون گذاری و وظیفه نمایندگی قابل تفویض نیست، درواقع این نحوه گزارش یک نوع تفویض اختیار اتفاق افتاده؛‌ چراکه اعلان رد یا قبولی کمیسیون ذهنیتی را برای نمایندگان مجلس ایجاد می‌کند که گزینه پیشنهادی قبول یا مردود است.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده خمینی شهر گفت: در کمیسیون هم در صلاحیت و هم در انطباق مدارک و هم سوابق و برنامه‌های وزیر پیشنهادی با اسناد بالادستی را مورد بحث قرار می‌دهند و بعد به اطلاع می‌رسانند. طبیعتا گزارش کمیسیون در تبلت‌ها بارگذاری شده اما در گزارشی که قرائت می‌شود، طرح نمی‌آید.

 

وی ادامه داد: اما گزارش کمیسیون مبنی بر این نیست که بخواهد به جای نمایندگان تصمیم بگیرد، نمایندگان موضوعات مختلف را بررسی می‌کنند و یکی از جاهایی که این بررسی انجام می‌شود کمیسیون است./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار