ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم بازدید پزشکیان از وضعیت خانواده‌های جنگ‌زده استاندار قم: حادثه انفجار در پردیسان تروریستی نبوده است امیر آشتیانی: اگر بخواهیم برای ۱۰ سال بجنگیم، توان این کار را داریم کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد پزشکیان در بازدید از وزارت نفت: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم. ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو /وزیر به کمسیون صنایع می‌رود جزئیات جلسه غیر علنی مجلس؛ بررسی مشکلات معیشتی و اصلاح طرح مقابله با جاسوسان اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی تجاوزات اسرائیل و آمریکا مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد

پیشنهاد مخبر به آیت الله رئیسی درباره احصاء وعده‌های وزرا

محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در اولین جلسه هیئت دولت سیزدهم، در پیشنهادی به آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور درخواست احصاء وعده‌های وزرا و زمان‌بندی این وعده‌های و بررسی ماهانه را ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 26
کد خبر: ۹۹۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر محمّد مخبر، معاون اول رییس جمهور، صبح امروز (پنجشنبه 4 شهریور) در نخستین جلسه هیأت دولت خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای رئیسی شما در دوران انتخابات قول‌هایی داده‌اید و مردم شما را به صدق می‌شناسند، منتها این نمی تواند دائم باشد اگر ادامه دار نباشد. این موضوع هم صرفاً دست شما نیست. همه قول‌هایی که شما داده اید در وزارت خانه‌ها باید اجرایی شود.

 

وی ادامه داد: وزرا هم در مجلس قول هایی داده اند. از دیروز رؤسای کمیسیون‌های مجلس با من تماس گرفتند و گفتند قول‌هایی که توسط وزرا داده شده چه می‌شود. 

 

مخبر ادامه داد: آقای رییس‌جمهور قول‌های شما احصا شده و باید زمان آن مشخص شود. وزرا هم قول‌هایی که در برنامه‌های خود و کمیسیون داده‌اند باید احصا کند و با جدول‌بندی و زمان‌بندی ماهانه چک شود‌.

 

معاون اول رئیس جمهور افزود: مثلاً اگر آقای قاسمی قرار است یک میلیون مسکن بسازد باید مشخص بشود که ماهی ۸۰ تا ۹۰ خانه ساخته شود و طوری باشد که پیشرفت فیزیکی آن معلوم باشد.

 

مخبر با اشاره به وضعیت ارزش پول ملی گفت: باید احیای ارزش پول ملی را از وعده های خودمان بدانیم و آن را عملی کنیم. این موضوع هم با تولید اتفاق می افتد.

 

معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد: باید روند عملی شدن وعده های وزرا بررسی و کنترل شود و طوری نباشد که آخر سال ببینیم خدای ناکرده این وعده ها به نتیجه نرسیده است. /تسنیم

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار