هشدار درباره مداخله واشنگتن در نتیجه انتخابات پارلمانی عراق-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

هشدار درباره مداخله واشنگتن در نتیجه انتخابات پارلمانی عراق

هم زمان با نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی عراق برخی درباره تلاش‌های آمریکا برای مداخله در این روند و نتیجه آن هشدار می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: ۱۰۲۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «عباس العرداوی» تحلیلگر برجسته سیاسی عراق در گفتگو با وبسایت المعلومه به دلایل تاخیر خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق اشاره کرد.

وی در این گفتگو تاکید کرد که ایالات متحده همزمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات پارلمانی عراق خروج نیرو‌های خود را از این کشور به تاخیر انداخته است.

العرداوی همچنین هشدار داد که آمریکا می‌خواهد همانند سال ۲۰۱۸ در انتخابات عراق مداخله کند. ماندن نیرو‌های آمریکایی در عراق نشانه خطرناکی از مداخله واشنگتن در نتیجه انتخابات است؛ زیرا می‌خواهد نقشی در آن داشته باشد.

این کارشناس عراقی افزود، خروج نیرو‌های آمریکایی و اجرای مصوبه پارلمان عراق در این زمینه قبل از برگزاری انتخابات پارلمانی یک ضرورت است؛ چرا که در غیر این صورت به ناچار شاهد تقلب در انتخابات خواهیم بود.

چند روز قبل نیز «ندی شاکر جودت» نماینده پارلمان عراق درباره دخالت سفارت آمریکا در انتخابات دهم اکتبر سال جاری میلادی هشدار داد.


وی افزود: انتخابات عراق از حیث اهمیت و تاثیر آن در سطح منطقه‌ای با دیگر کشور‌ها فرق می‌کند. سفارتخانه‌های خارجی اهتمام خاصی به این انتخابات دارند و سفارت آمریکا بیش از دیگر سفارتخانه‌ها به این انتخابات توجه دارد و دخالت می‌کند.

این نماینده پارلمان عراق تاکید کرد: به منظور برگزاری انتخابات شفاف و عادلانه باید دولت و کمیساریای عالی انتخابات هرگونه تحرک از سوی سفارت آمریکا و دیگر سفارتخانه‌های خارجی را رصد کنند.

پارلمان عراق دو روز بعد از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس، جانشین سابق رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در فرودگاه بغداد به دست تروریست‌های آمریکایی، طرح خروج نظامیان ایالات متحده را تصویب کرد. طی این مدت، طرفین چند دور گفتگو به منظور تحقق این مسئله و دستیابی به مکانیزیمی در این باره داشته‌اند.

آخرین و چهارمین دور گفتگو‌های راهبردی میان عراق و آمریکا به ریاست مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق در ۲۳ جولای ۲۰۲۱ (۴ مرداد ۱۴۰۰) در واشنگتن برگزار شد و طی آن مقرر شد که نیرو‌های رزمی آمریکا تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی عراق را ترک کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده