حذف همترازی با اساتید دانشگاه از رتبه‌ بندی معلمان-راهبرد معاصر

حذف همترازی با اساتید دانشگاه از رتبه‌ بندی معلمان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از حذف همترازی با اساتید دانشگاه از لایحه رتبه‌ بندی معلمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 08
کد خبر: ۱۰۸۸۱۲
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه ۲۵ هزار میلیارد تومان بودجه رتبه‌ بندی معلمان برای یک سال است، گفت: با مصوبه کمیسیون، معلمان با اساتید دانشگاه سنجیده نمی‌شود و در هر رتبه‌ای که قرار بگیرند درصدی به حقوق آنها اضافه می‌شود. مهرداد ویس‌کرمی درباره رتبه‌بندی معلمان اظهار کرد: لایحه رتبه‌ بندی فرهنگیان به دلیل ابهامات متعدد به کمیسیون آموزش مجلس بازگشت و در این کمیسیون چندین جلسه با حضور کارشناسان دولت برگزار شد که نظر شفاف خود را  بیان کردند، آقای میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه در این جلسه گفت که بیش از 20 تا 25 هزار میلیارد تومان نمی‌توانند برای رتبه‌بندی پرداخت کنند و تلقی کمیسیون آموزش این بود که این رقم برای 6 ماهه دوم امسال است اما در جلسات بعدی سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد این رقم برای یک سال است. 

وی افزود: دولت اعلام کرد اگر اعتبار مورد نیاز رتبه‌بندی بیشتر از این مقدار باشد نمی‌تواند آن را بپذیرید و درخواست دولت بازگشت به لایحه اصلی رتبه‌بندی بود یعنی همان لایحه‌ای که دولت قبل تدوین کرد و  آنچه روز گذشته در کمیسیون آموزش مجلس نهایی شد، مشابه لایحه است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه در جلسه کمیسیون، تطبیق حقوق معلمان با استادیاران دانشگاه‌ها را مطرح کردم و بیش از یک ساعت بحث شد، گفت: اعلام کردم، رتبه معلمان در ضرایب مختلف با استادیاران دانشگاه‌ها تطبیق داده شود اما رأی نیاورد، بحث رئیس کمیسیون این بود که اصل 75 شده و شورای نگهبان آن را رد می‌کند. 

ویس‌کرمی ادامه داد: ماده 7 لایحه رتبه‌بندی که ابهام بین مدرک و رتبه را داشت، اصلاح شد و معلمان در رتبه‌های یک تا پنج قرار گرفته و ارتباط با دانشگاه‌ها را حذف کردند. برابر نظر اعضای کمیسیون برای معلمان با رتبه آموزشیار معلم 25 درصد، مربی معلم 45 درصد، استادیار معلم 60 درصد، دانشیار معلم 70 درصد و استاد معلم 75 درصد به مجموع حقوق فعلی آنها اضافه می‌شود.

وی گفت: توقف در رتبه‌ها برای نخبگان به جای 5 سال، 3 سال و برای معلمان شاغل در مناطق محروم، مرزی و عشایری 4 سال خواهد بود، همچنین حقوق معلمان نباید از 80 درصد حداقل حقوق آموزشیاران دانشگاه‌ها کمتر باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: دولت درآمد لازم برای اجرای رتبه‌بندی مشابه دانشگاهیان را ندارد و دیوان محاسبات اعلام کرده است منبع مالی که در بودجه در نظر گرفته شده است 400 میلیارد تومان درآمد داشته و 20 دستگاه به آن وصل هستند که فقط پاداش پایان خدمت 15 هزار میلیارد تومان نیاز دارد. بنابراین دولت فعلاً 25 هزار میلیارد تومان را پذیرفته که برای 6 ماه امسال حدود 12.5 هزار میلیارد تومان می شود. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
0
0
از ماست که بر ملست.معلم صادی حق خود را هز کسانی می خواهد که هیچ صداقتی در کار خود ندارند و بر خلاف شعار در عمل هیچ اهمیتی به آموزش و پروش نمی دهند و ارزشی برای معلمان قائل نیستن
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
0
0
سلام و عرض ادب
عزیز دلم اگر 25 هزار میلیارد برای یک سال است چرا نصفش رو می خورید باید از فروردین محاسبه کنید چون می فرمایید برای یک سال 25 هزار میلیارد آنوقت شش ماهش را می دهید این دیگر چه حقه ایست
فروزان
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۰
0
0
با این وضع که همترازی معلمان با اساتید دانشگاه حذف میشود بهتر است همان اساتید بیان به دانش آموزان درس بدن تا معنای سختی کار را بفهمند. چه فرقی بین دکتری در دانشگاه درس میده با دکتر معلمها هست جز اینکه کار معلم سختتر است. بیعدالتی تا چه حد. خدا از سرتان نگذرد که بیت المال را در دست دارید ولی حق معلمان را ضایع میکنید. شاگرد من با دوسال سابقه کار و مدرک لیسانس در دادگستری حقوقش از من با ۳۰ سال سابقه و مدرک دکتری بیشتر است!!!!!!!!
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار