تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شده شبکه‌ای را که در تأمین مالی انصارالله یمن نقش دارد، تحریم شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای امروز (چهارشنبه ۴ اسفند/ ۲۳ فوریه) اعلام کرد «شبکه مرتبط با» انصارااله یمن را هدف تحریم قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در این بیانیه مدعی شده این شبکه «از جنگ‌افروزی حوثی‌ها علیه دولت یمن» حمایت می‌کنند.

ادعای خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که واشنگتن با فروش تسلیحات به عربستان سعودی و ائتلاف تحت رهبری این کشور از جمله عوامل اصلی ادامه‌دار شدن جنگ در یمن بوده است.

 

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۵ درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده