سردار جلالی: اینستاگرام و واتس‌‌اپ با منافقین و رژیم صهیونیستی هماهنگی داشتند-راهبرد معاصر
کاندیداتوری سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری قطعی شد آغاز فرآیند انتخابات ریاست جمهوری با دستور وزیر کشور دستور مخبر درباره تداوم نظارت دقیق و جدی بر بازار شرایط داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد سخنگوی شورای‌ نگهبان: تمام مراحل ثبت‌نام انتخابات ریاست‌جمهوری حضوری است محورهای قانون ساماندهی و کنترل اجاره خانه برگزاری مراسم بزرگداشت هفتم شهید رئیسی و همراهانش در مدرسه عالی شهید مطهری بازی تاکتیکی غرب در آستانه برگزاری نشست آژانس اسلامی: ثبت‌‌نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری «حضوری» است ماجرای نوشتن «مرگ بر شاه» روی پرده سینمای کشتی نیروی دریایی توسط شهید رئیسی غضنفرآبادی رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی شد هزینه‌های انتخاباتی چند نماینده؛ از ۴۷ تا ۸۵۰ میلیون تومان جزئیات و زمان برگزاری مراسم هفتم شهدای خدمت رئیس دانشگاه تهران کاندیدای انتخابات می‌شود گزارش‌ اقدامات وزارت کشور و شورای نگهبان به سران قوا

سردار جلالی: اینستاگرام و واتس‌‌اپ با منافقین و رژیم صهیونیستی هماهنگی داشتند

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: در حوادث اخیر دو پلتفرم اینستاگرام و واتس‌‌اپ، با دشمن در خارج از کشور و با منافقین و رژیم صهیونیستی هماهنگی داشتند و این اثبات شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل امروز شنبه (30 مهر) در حاشیه پنجمین‌ همایش ملی پدافند شهری در جمع خبرنگاران در رابطه با فیلترینگ دو پلتفرم اینستاگرام و واتس‌اپ، گفت: پلتفرم‌هایی که به عنوان شبکه اجتماعی مورد استفاده قرار می‌گیرد، معمولا باید در چارچوب قوانین و مقررات کشورها اقدامات خود را به انجام برسانند. موضوع اصلی و در اولویتی که باید همه بر آن متعهد باشند، حفظ امنیت برای مردم است.

 

رئیس سازمان پدافند غیر عامل تصریح کرد: امنیت نقش زیر ساختی برای همه حوزه‌ها دارد و در نبود امنیت، اقتصاد، فرهنگ، فضای سیاسی و اجتماعی هم خالی از معنا است‌. این دو پلتفرم در گذشته هم نشان داده‌اند که تابع قوانین جمهوری اسلامی نیستند و حاضر نشدند شرایطی را که وزارت ارتباطات برای آن‌ها تعریف کرده است را بپذیرند. در حوادث اخیر هم نقش فعال آنها دیده شده است.

 

وی اظهار کرد: این دوپلتفرم در حوادث اخیر، نوعی هماهنگی با دشمن در خارج از کشور و با منافقین و رژیم صهیونیستی داشتند و این اثبات شده است، بنابراین شورای امنیت کشور تصمیم گرفت که تا زمانی که امنیت کشور احساس کند که تضمینی ندارد؛ این پلتفرم‌ها را متوقف کند. از سوی دیگر شورای عالی فضای مجازی مبتنی بر تامین‌نیازمندی‌های مردم برای توسعه و تقویت زیرساخت‌های داخلی اقداماتی در دست انجام دارد تا به اقتصاد مردم و مشاغلی که در آنجا است کمک کرده باشد. شاهد یک مهاجرت نرمی در شبکه‌های داخلی هستیم که توسط مردم به صورت ارادی انجام‌می‌شود. تلاش زیادی شده است که مشاغل مستقر در این حوزه‌ها، جانمایی شود و ابزارهای کمکی برایش پیش‌بینی شود که مشاغل مردم آسیب نبیند.

 

جلالی خاطر نشان کرد: رفع فیلتر باید در شورای امنیت کشور جمع‌بندی شود. یکی از شروط این است که این دو پلتفرم باید در داخل ایران‌نماینده داشته باشند و مقررات و قوانین کشور را انجام دهند و تشخیص اولیه شورای امنیت کشور بر این است که این دو پلتفرم‌ مُخل امنیت مردم هستند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده