ویژگی جالب فراخوان‌های اغتشاشات/ چرا ضدانقلاب از میادین بزرگ به محلات عقب‌نشینی کرد؟-راهبرد معاصر
مخبر: فرصت خوبی برای توسعه روابط ایران و چین وجود دارد ادای احترام 90 تن از سران و مقامات کشورها و سازمان‌های منطقه‌ای به مقام رئیس جمهور شهید و همراهان حضور رهبر انقلاب در منزل شهید رئیسی امیر سرتیپ هادیان: یک تیم مجرب مشغول بررسی حادثه بالگرد رئیس‌جمهور و همراهان هستند بیانیه پایانی ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اختتامیه ششمین دوره «مجلس خبرگان رهبری» آغاز شد تشییع پیکر شهدای کادر پرواز شهادت در پایگاه یکم شکاری ارتش رهبر انقلاب در دیدار «رئیس مجلس لبنان»: ملت ایران از حادثه تلخ اخیر به عنوان یک فرصت استفاده خواهد کرد رهبر انقلاب در دیدار «رئیس جمهور تونس»: همدلی‌های کنونی میان ایران و تونس باید تبدیل به همکاری‌های میدانی شود امیر قطر با رهبر انقلاب دیدار کرد رهبر انقلاب در دیدار نخست وزیر پاکستان: سفر اخیر آقای رئیسی به پاکستان می‌تواند نقطه عطفی در روابط دو کشور باشد «علی باقری کنی» سرپرست وزارت امور خارجه شد رئیس اقلیم کردستان عراق وارد تهران شد وزیر خارجه مصر: خواستار تقویت روابط با ایران هستیم حسینی‌پور سرپرست معاونت امور مجلس رئیس‌‎جمهور شد

ویژگی جالب فراخوان‌های اغتشاشات/ چرا ضدانقلاب از میادین بزرگ به محلات عقب‌نشینی کرد؟

فراخوان‌های اخیر ضدانقلاب یک ویژگی مهم دارد و آن اینکه ضدانقلاب تلاش کرده فراخوان ها را به جای میادین بزرگ شهر به محلات منتقل کند. علت این اتفاق را در این مطلب شرح داده ایم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۱۶۲۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر،  ضدانقلاب باز هم برای چند روز آینده فراخوان داده است و طبق روال سابق رسانه‌های سعودی و انگلیسی متولی تبلیغات این فراخوان‌ها شده‌اند. اما یک ویژگی در این فراخوان‌ها مشهود است و آن اینکه ضدانقلاب چندوقتی است تصمیم گرفته اغتشاشات را از میادین بزرگ شهر به محلات جابجا کند.

 

برای فهم علت این ماجرا توجه به 2 نکته ضروری است:

اول اینکه ضدانقلاب از ابتدای این اغتشاشات با خشونت زیادی وارد میدان شد که تقریبا در تاریخ بعد از انقلاب این میزان از خشونت آنهم از ابتدای اغتشاشات بی نظیر است.

 

دوم اینکه ضدانقلاب بهانه اغتشاشات را یک امر دینی و باور قلبی مردم انتخاب کرد. مردم ایران نسبت به دین اسلام اعتقاد عمیقی دارند و بهانه قرار دادن حجاب به عنوان یک واجب شرعی برای جریان سازی اجتماعی قطعا در جامعه دینی ایران نمی توانست مردم را علیه حاکمیت تحریک کند.

همین دو اشتباه بزرگ باعث شد مردم با فراخوان های ضدانقلاب همراهی نکنند و ضدانقلاب در التهاب آفرینی با بی‌اعتنایی مردم مواجه شود. ضدانقلاب برای جبران کاستی‌هایی که ناشی از دو مولفه بالا ایجاد شده بود تلاش کرد از دو مسیر اصلی همچنان مردم را تحریک کرده و به خیابان بکشاند:

 

یکم: ترفند دروغ گویی و دوم: ترفند کشته سازی

اما مشت جریان برانداز باز شد و ترفندهای این جریان یکی پس از دیگری لو رفت. انتشار آمار 38 هزار دروغ در 45 روز و رو شدن پرونده 40 فوتی هفته های گذشته که ضدانقلاب تلاش کرده بود فوت آنها را گردن نظام بیاندازد بدبینی مردم به این جریان را مضاعف کرد.

 

از طرفی رویکرد مدارای نظام با فضای تندی که ایجاد شده بود سبب شد مردم به مرور خود به اغراض ضدانقلاب و مدعیان «زن، زندگی، آزادی» بیشتر پی ببرند و از همراهی با این جریان حذر کنند.

 

چرا ضدانقلاب به فراخوان‌های محلات روی آورد؟

عدم همراهی مردم باعث شد ضدانقلاب نتواند تجمعات گسترده‌ای را تدارک ببیند. فراخوان هایی که با تبلیغات رسانه های سعودی و انگلیسی با تمام توان تبلیغ می شدند هم نتوانست اعتماد مردم را جلب کنند و چنین شد که ضدانقلاب از ایجاد اغتشاشات گسترده نا امید شود. فیلم و تصویر میادین خالی در اوج فراخوان های ضدانقلاب حیثیتی برای ضدانقلاب باقی نگذاشت و این جریان از اواخر آبان، چاره را تنها در این دید که با ژست خلاقانه بخواهد فراخوان های خود را از میادین بزرگ به محلات جابجا کند.

 

فراخوان برای محلات یک ویژگی مهم دارد و آن اینکه با یک گروه کوچک تخریب گر می توان در یک شب همزمان در 10 ها محله شهر عملیات تخریبی انجام داد و ادعا کرد در محلات مختلف مردم با اغتشاشات همراهی کردند. هیچ کسی هم انتظار یک تصویر از جمعیت انبوه ندارد.

 

این ترفند را می توان آخرین ابتکار ضدانقلاب برای پر کردن خلا عدم همراهی مردم تعبیر کرد.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده